homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare ?!

#1 2008-06-20 11:08:14

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Intrebare ?!

Buna..am si eu o intrebare.
Mi'a iesit Papa de grad III si vreau sa fac o colposcopie.Unde as putea sa fac,la ce doctor,k daca am nevoie de cauterizare sa fac la acelasi doctor ca sa nu ma mai plimb din doctori in doctori ca m'am saturat :-<..Am hpv si am facut si o cauterizare la exterior ca am avut niste condiloame iar papa l'am facut inainte de interventie.Oare sa mai fac un papa sa vad ce iese sau sa fac direct colposcopie?
Am citit pe forum de un medic la Sanador care sa fie bun si care face si colposcopie si interventie daca e sa fie nevoie..Dr Tarlea parca..corectati'ma daca am gresit si pls sa'mi ziceti niste medici.
Multumesc!puss

Poate mai scrie pe undeva pe forum de doctori buni dar nu am timp sa ma uit ca sunt in sesiune si am mult de invatat:(..deci pls sa'mi raspundeti aici tongue..Ms!

Ultima oara a fost editat de life (2008-06-20 11:09:26)

We Have To Be Strong !!!

#2 2008-06-20 12:21:03

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Intrebare ?!

sau dr. Badea de la Micomi

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-06-20 12:23:41

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Re: Intrebare ?!

Si Dr. Badea face si cauterizari pe col?
Oricum am vrut sa'mi fac o data programare la ea pt un consult si e disponibila abea prin august si nu pot astepta atat.
Dr. Doctor Tarlea face si colposcopie si cauterizare pe col nu?Si cum e doctorita,te asculta,itzi raspunde la intrebari?
Cat e o colposcopie la Sanador?

Ultima oara a fost editat de life (2008-06-20 12:34:35)

We Have To Be Strong !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.