homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Machiata sau nu?-5

#77 2008-06-19 11:20:35

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Machiata sau nu?

eu sunt dependenta de dermatograf si de crema...nu pot fara. in rest nu ma dau cu nik,nici macar cu rimel pt ca nu am rabdare sa ma demachez...asa doar ma spal pe fata si ii ok totul big_smile

#78 2008-06-19 11:45:51

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

eu nu suport sa ies din casa nemachiata..in ultimul timp am inceput sa renunt la fond de ten, dar crema, fardul si creionul nu lipsesc din ritualul zilnic big_smile
si de obicei, ma machiez in functie de momentul zilei, de cum sunt imbracata etc.

#79 2008-06-20 10:40:44

Sea
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-05-08

Si mie imi place sa ma machez.
Ziua (fie vara fie iarna) mai lejer: fond de ten, blush, ceva bej pe ploape si uneori rimel).
Seara  alta poveste, daca iesim undeva, imi place ceva mai elaborat, cu umbre, gene bine rimelate, dar nu exgerat.
Sunt de acord cu ce s-a mai spus: barbatilor le plac femeile ingrijite, nu prea le pasa daca suntem sau nu fardate, dar sunt convinsa ca daca le arati 2 gemene dintre care uneaia nu i se vad cearcanele, are bizele rozalii si bujori in obrajori, o prefera celei "naturale" cu cearcane, fata fara culoare si buze mate.

#80 2008-06-20 14:28:35

rayuela
Full member
De la: dincolo de moarte
Inregistrat: 2007-06-09

balsam,gloss,ruj pt buze, pudra pentru ten si atit, foarte rar fond de ten.

iubind dincolo de moarte

#81 2008-06-20 16:44:01

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu nu ma machiez decat cand iesim undeva sau la o ocazie speciala... e adevarat ca imi sta mai bine machiata, dar m-am obisnuit sa nu-mi dau cu nimic pe fata, nici macar rimel sau gloss si e asa bine ca nu pierd timp dimineata cu asta...mai bine mai dorm big_smile

Publicitate

loading...

#82 2008-06-21 14:03:29

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

nu ma machiez decat foarte rar... oricum nu prea stiu asa ca decat sa  fac vreo balarie mai bn ma abtin desi mi-ar palcea sa fiu macahiat zilnic asa natural.. smile

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#83 2008-06-21 18:40:50

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

dermatograf,gloss,rimel si blush...bine,depinde si de toanele mele... lol ca am iesit si nemachiata fara nicio problema....cand aveam prieten imi placea sa fiu mai mult nemachiata ca sa stie exact langa cine sta...acum,ca sa atrag prada,ma aranjez mai atent rotfl

My Tears Dry On Their Own

#84 2008-06-22 07:56:03

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

am zile cand ma machiez si zile cand nu. depinde unde merg. oricum, ziua ma machiez natural, imi plac culorile sidefate si rimelul care sa-mi faca genele luuuungi si cu volum pt ca port ochelari si, na, sa se vada smile . nu suport fondul de ten. mi-am luat unul, m-am dat o sg data si i l-am facut cadou surorii mele lol . si folosesc ruj sau gloss... si blush uneori. de fapt, eu sunt obsedata de cosmetice lol am cu tonele, desi uneori mi-e lene sa ma machiez, dar imi place sa fiu machiata tongue si nu imi place sa ma demachiez. dar nu dorm niciodata fara sa ma demachiez wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.