homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere stanga

#1 2008-06-22 10:17:57

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

durere stanga

de aseara ma doare jos in partea stanga in zona ovarului. am stat mai mult la birou cu 2 geamuri deschise si a fost curent. ma luase si cu ameteala putin si  stare de voma. am cautat pe net si simptomele par a duce la anexita. pana acum nu am avut probleme cu ovarele. anul trecut am facut o ecografie si era totul in regula.ma gandeam sa ma duc maine la medic daca mai persista durerea. nu e una constanta, simt un mic "impuls" uneori in zona ovarului. am luat aseara si un nurofen dar azi de dimineata am simtit iar.pe langa asta a mai aparut si candida de vreo 2-3 zile. as vrea sa aflu si alte pareri.ms

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2 2008-06-22 10:20:54

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: durere stanga

din cate stiu eu, anexita e provocata de raceli netratate. poate ai mai racit in iarna si nu ti-ai dat seama si nu te-ai tratat. iar curentul de ieri o fi pus pctul pe i... incearca sa faci o baie calda, sau sa-ti pui o sticla cu apa calda acolo. si neaparat, sa nu-ti fie frig la picioare. mie, cand mi-e frig la picioare, incep sa ma doara si ovarele.

#3 2008-06-22 10:22:21

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

mergi la un dr. nu sta asa

#4 2008-06-22 10:48:20

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

o sa merg sigur dar maine.astazi doar la urgente sa ma duc dar..nu cred ca e cazul..mai ales ca aia te trimit acasa imediat.sunt si putin racita ca mai aveam stari de caldura...mna..o sa imi iau un antiinflamator si maine dim la medic.ms

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#5 2008-06-22 11:08:05

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

incearca un supozitor cu diclofenac pana ajungi la doctor

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.