|
Nu esti logat.
Pete maronii pe picioare#1 2008-06-20 22:51:21
pete maronii pe picioareBuna seara. De curind am observat ca de la zona inghinala in jos, pe partea interioara a pulpelor pielea este mai maronie.Am fost la ginecolog si la analiza citologica mi-au iesit niste cocobacili Am facut tratament cu klion dar petele au ramas la fel si nici doctorita nu mi-a dat alt tratament. Poate sa fie micoza? Pielea nu arata diferit si nu am alt simtom. Trebuie sa fac tratament local? Offline #2 2008-06-21 10:16:26
Re: pete maronii pe picioareeu zic ca un dermatolog ar fii muuult mai ok Offline #3 2008-06-22 22:31:43
Re: pete maronii pe picioaremultumesc pentru raspuns,dermatologul este cea mai buna solutie dar speram sa aflu si alte opinii. Offline #4 2008-06-23 12:26:57
Re: pete maronii pe picioareaproape sigur explicatia e cea primita de prietenul rallukai Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|