homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fac?-2

#20 2008-06-21 15:41:59

daniela.w.
Full member
De la: romanica
Inregistrat: 2008-06-16

Re: ce sa fac?

multumesc pentru tot;chestia cu repetarea/mutarea subiectelor nu prea am inteles-o da sper sa ma descurc;mai am cateva nelamuriri doar ca acum tre sa plec impreuna cu sotul in vizita;sper sa te mai gasesc aici si mai deseara sa ma ajuti daca o sa mai am nelamuriri;o zi buna

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

#21 2008-06-21 15:43:48

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

adica.
daca aici ai scris ca ai problema asta, sa nu repeti intrebarea asta in alte topicuri (mesaje multiple) sau sa continui povestea de genul "am cumparat asta sau am facut tratamentul asta ", al aceleiasi povesti, in alta parte (alt topic)
suntem aici smile

#22 2008-06-21 15:45:55

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

rallu cred ca se referea la:
- sa nu deschizi alte topicuri inainte sa dai o cautare pe forum. e posibil sa se mai fi discutat de problema ta.
- si sa nu fii offtopic. daca acolo se discuta, de exemplu, de postinor sa nu intrebi de candida sau de sarcina.
cel mai bine iti pastrezi topicul asta si cand ai intrebari postezi aici. smile
si te asteptam si pe la "ce gandesti ..." si la jocuri si la "organizarea nuntilor" big_smile daca tot spui ca esti maritata

ps: daca nu-i rallu sa-ti raspunda, tot o sa fie cineva care sa o faca wink

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-06-21 15:46:21)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#23 2008-06-21 15:46:36

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eXACt smile

#24 2008-06-22 14:51:24

daniela.w.
Full member

am inceput deja de ieri cu crema de gabenele si deja e mai bine;finally!acum ma indrept si eu spre celellate sectiuni de cae mi-ati zis mai sus si sper sa nu mai fac greseli;multumesc din nou:hug:

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Publicitate

loading...

#25 2008-06-23 17:39:43

daniela.w.
Full member

deja isi face efectul crema;va multumesc din suflet;mai rar sa gasesti asa oameni care sa te ajute online.

#26 2008-06-23 20:31:27

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

offtopic e un forum de milioane big_smile ...putin spus de milioane tongue si ii adevarata vorba aia...ca cine se-aseamana se-aduna.. tongue aici sunt numai persoane de treaba big_smile puss

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.