|
Nu esti logat.
Ungand ce nu imi da liniste d cateva saptamani#1 2008-06-24 11:45:10
ungand ce nu imi da liniste d cateva saptamaniSunt foarte nelinistita si am si eu o intrebare? Offline #2 2008-06-24 11:48:00
Re: ungand ce nu imi da liniste d cateva saptamaniai candida analiza nu indica altceva.poti sa mergi la dermatolog sa iti confirme daca ai sau nu candiloame VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-06-24 11:48:09
Re: ungand ce nu imi da liniste d cateva saptamaninu iese hpv la pap...eventual o suspiciune...asculta de medicul tau... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-06-24 12:06:26
Re: ungand ce nu imi da liniste d cateva saptamaniva multumesc Offline #5 2008-06-24 12:07:23
Re: ungand ce nu imi da liniste d cateva saptamaniPoti sa ai condiloame fara sa fii infectat cu hpv? Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-24 12:08:55
Re: ungand ce nu imi da liniste d cateva saptamanidaca ai candiloame ai hpv cu risc scazut.insa molluscum contagios se pote confunda cu candiloamele deci cel mai bine e ca diagnosticul sa fie pus de un dermatolog VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-06-24 12:14:02
Re: ungand ce nu imi da liniste d cateva saptamanimihaela.r28 ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|