|
Nu esti logat.
Despre ce poate fi vorba?#1 2008-06-25 10:06:56
despre ce poate fi vorba?buna...as vrea sa va intreb care este parerea voastra despre ceea ce mi se intampla...duminica seara am avut relatii intime cu prietenul meu si dupa ceva timp am inceput sa sangerez...m-am gandit k pur si simplu mi-a venit menstruatia mai devreme(mi s-a mai intamplat)care in mod normal trebuia sa vina p 30,1...insa luni si marti mi-a curs de 3 ori mai putin,ieri aproape deloc si am inceput sa ma ingrijorez..nici burta nu m-a durut deloc sau sanii..si m-am gandit ca nu e menstuatie...dar atunci ce??in timpul actului nu m-a durut nimic,a fost totul ok deci nu cred k are vreo legatura...am luat anticonceptionale din nov pana in martie si apoi am facut pauza,dar totul a fost ok cu menstra...de asemenea ne-am protejat def iecare data...nu stiu ce poate fi...faza e ca nu e momentu potrivit pt probleme:(( pt k sunt in bac (diseara am oralu la engleza)...va pooop ast raspuns cat mai repede..ms Offline #2 2008-06-25 10:15:37
Re: despre ce poate fi vorba?tot ce pot sa-ti spun e sa mergi la medic...sa nu ai vreo rana pe col, daca sangerarea a aparut dupa contact Offline #3 2008-06-25 10:16:00
Re: despre ce poate fi vorba?poate e menstra,daca nu trece in cateva zile,mergi totusi la un control mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #4 2008-06-25 10:18:46
Re: despre ce poate fi vorba?mergi la medic sa nu fie rana pe col VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|