|
Nu esti logat.
Fetelor vreau si eu putin ajutor#1 2008-06-24 19:34:35
Fetelor vreau si eu putin ajutorA aparut nus2 ce oferta la mama la munca cu un abonament misto rau la vodafone cu 100 de minute nationale . si cel mai scump telefon care se da e Sony Ericsson V460 ( daca e cel mai scump , ma gandesc ca e posibil sa fie si cel mai bun ) Are vreuna din voi ? A avut ? Stiti daca e bun de ceva ? Sa-mi iau ? Sa nu-mi iau ? Nu prea stiu ce sa fac Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #2 2008-06-24 19:41:02
Re: Fetelor vreau si eu putin ajutoreu optez ptr Nokia...si-ti spun si de ce: am facut promotii ptr astia de la sony ericson ,telefoanele sunt bunicele da nu cele mai bune(recunosc si ei) Offline #3 2008-06-24 19:46:07
Re: Fetelor vreau si eu putin ajutorNu stiu nimic de modelul asta insa mie sony mi se par super ok....eu am 850i si e super tare..ma tine bateria 5 zile...are meniul super interesant,pozele ies bestiale..si piesa de rezistenta...a cazut de la etajul 4 la 2 si e intreg..si la acte trante a mai luat dimineata cand sunt adormite.Nu am nimic contra nokia,sunt ok,ins aprefer sony.inaite am avut k300 si la fel....mi a placut Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #4 2008-06-24 19:46:34
Re: Fetelor vreau si eu putin ajutorsar'naaaaa Melany
si cati MP are al tau ? de zici ca ies bestiale pozele ? o bila alba daca ies bine pozele Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-06-24 19:49:44) Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #5 2008-06-24 19:52:35
Re: Fetelor vreau si eu putin ajutor5 Mp,ale:) Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-24 20:02:53
Re: Fetelor vreau si eu putin ajutorv640 - u asta pe care-l vreau yo are decat 2 ( am inima frantaaaaaaa Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #7 2008-06-24 20:24:19
Re: Fetelor vreau si eu putin ajutoreu am avut deja 2 sony...unu inca il mai am,de ziua mea face 2 ani de cand il am. si am avut destule probleme cu el,s-a stricat display-ul,nu mai vedeam nimic pe el. nu mai vibreaza,nu suna mereu alarma,etc... abia astept sa mi-l schimb cu un nokia. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #8 2008-06-24 20:25:05
Re: Fetelor vreau si eu putin ajutor
si cat despre poze cu telu,personal mi se par degeaba. mai bine iti iei un aparat foto i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #9 2008-06-25 09:55:04
Da ai si tu dreptate , da` o sa mai dureze ceva pana o sa-i conving pe ai mei sa-mi ia aparat . Pentru placa m-am rugat de ei un an . Cam asa o sa dureze si pentru aparat Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #10 2008-06-25 12:57:03
asa e...oricati pixeli ar avea tot prost face pozele...nu e aparat foto totusi N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|