|
Nu esti logat.
Ce mi se intampla??#1 2008-06-26 09:02:11
Ce mi se intampla??Buna tuturor, am si eu o problema, daca poate cineva sa ma lamureasca. Offline #2 2008-06-26 09:04:45
Re: Ce mi se intampla??sincer eu cred ca te-ai zgariat cand ti-ai pus ovulele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-06-26 09:06:17
Re: Ce mi se intampla??nu ai racit? Offline #4 2008-06-26 09:43:24
Re: Ce mi se intampla??la raceala m-am gandit si eu, fapt pentru care ma dor si un pica ovarele...despre rana pe col nu stiu ce sa spun, cand mi s-a depistat gardenella am facut un control ginecologic. Acuma rana pe col uterin cum se depisteaza?care este analiza defapt? Offline #5 2008-06-26 09:44:24
Re: Ce mi se intampla??eu tot zic ca te-ai zgariat tu ca ti-ai pus ovulele.nu vad de ce sa ne gandim la rana pe col. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|