homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa iau pastila de a 2a zi?

#1 2008-06-23 12:35:02

nicole_me13
New member
Inregistrat: 2008-01-29

sa iau pastila de a 2a zi?

cred ca am facut o mare prostie, si mi-e teama sa nu raman insarcinata. de cand iau anticonceptionale, saptamana asta a fost prima data cand am uitat sa le iau.
trebuia sa incep folia marti (adica in a 5a zi de menstruatie). ei bine am uitat sad avand multe alte probleme pe cap. am inceput folia a 2a zi, miercuri, cand am luat 2 pastile. totusi am intarziat in jur de 24 de ore sad(( am inteles ca in urmatoarele 7 zile trebuia protectie suplimentara.
dar duminica dimeneata (dupa ce luasem deja 5 pastile) s-a intamplat...si desi el nu a terminat inauntru mi-e foarte teama sa nu raman insarcinata. deja au trecut aproape 25 de ore si din cate stiu pastila de a 2a zi trebuie luata in 36 de ore, nu?
nu stiu cat e de relevant ca am terminat menstruatia vineri.
as vrea sa iau pastila de a 2a zi, dar am inteles ca are unele efecte nu foarte placute, si la mine urmatoarele cateva zile trebuie sa fiu in cea mai mare forma.

astept un raspuns (ca pe ace)
va multumesc anticipat

si ma bucur mult ca exista acest forum smile

pup
Nicole

#2 2008-06-23 12:49:21

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: sa iau pastila de a 2a zi?

eu zic sa nu o iei. a fost si coitul intrerupt.

#3 2008-06-23 23:26:58

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu lua...esti ok...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-06-26 11:03:41

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

denelysee ai warn pt posturi multiple...citeste te rog regulile...ti-am raspuns dincolo...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.