homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce se intampla cu mine?

#1 2008-06-26 15:17:24

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

ce se intampla cu mine?

de vreo saptamana nu ma simt in apele mele...adica adorm in jur de 12..1 sau chiar 2 noaptea si ma trezesc in jur de 8-9.problema e ca nu ma simt deloc odihnita si in apele mele.inainte cand eram in vacanta dormeam si pana la 12 daca nu ma trezea nimeni dar acum nu ma mai pot odihni cum trebuie.sunt si intr-o perioada cam aiurea...adica s-au schimbat cateva lucruri pt mine.iubi meu da bacul anul asta si l-am lasat sa invete si nu ne-am mai vazut de o saptamana si ceva, iar noi ne vedeam zilnic.va trebui sa ma invat cu asta pt ca va pleca la facultate si nu ne vom mai vedea cu saptamanile atunci.dar mi-e f greu acum...sunt genu de persoana care pune la suflet cam orice si ma consum cateodata prea mult pt ce nu trebuie, dar asa e firea mea sad oare asta sa fie cauza ca sunt cam stresata sau c se intampla cu mine?

#2 2008-06-26 15:20:52

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: ce se intampla cu mine?

eu zic ca e de la caldura
trec prin aceleasi faze

#3 2008-06-26 15:22:31

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

tr sa te relaxezi...sa mai iesi q fetele sa te distrezi un pic...q iuby sau fara el....
ai emotii pt el..crd....
si stai linistita q fac...k o sa va vd in fiecare week end(daca nu sunteti prea departe unu de altu..wink )

relax girl...nush yo zic sa te duci undeva sa ti faci un masaj...sau sa te duci la strand...off atatea de facut in vacanta....lasa k o sa vezi la anu stress wink daca dai bacu

si incearca sa devii un pic mai egoista..nu mai pune asa multe la suflet..da e greu da cu timpu o sa devina un mod de viat wink daca iti doresti..big_smile puss

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#4 2008-06-26 15:25:06

andrutza
Vizitator

asa patesc si eu allina cand sunt stresata nu pot sa dorm...si eu trec printr-o perioada naspa de 5 zile si adorm numai la 3 noaptea ma trezesc pe la 12:30-13, dar nu ma simt bine....sunt ametita, agitata, nervoasa...bleahh
eu zic ca e de la stress...cand o sa treci peste faza asta o sa fie bine.

#5 2008-06-26 15:27:15

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

laptic cald inainte de culcare
si un dus
minuni

sau ceaiul somn linistit

Publicitate

loading...

#6 2008-06-26 15:27:19

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

n-o sa ne vedem decat la 2-3 saptamani ca suntem cam departe...si cu fetele as iesi dar unde stau eu nu am localuri unde sa ies...si nu am decat o fata mai de varsta cu mine.colegele mele cu care ma inteleg f bn stau in alt oras si nu am cum neutral d'asta e rau ca nu prea am cu cine sa-mi ocup timpu acum pana termina.ca el mai iese in oras cu baietii...dar eu nu am cum sa ajung la el pt ca nu am masina sa ma duc si nici aici nu am unde sa ies...e f aiurea situatia...

#7 2008-06-26 15:39:13

puiut
New member
Inregistrat: 2007-06-05

Cu siguranta e din cauza stresului

in viata trebuie sa te mai si protejezi......de absolut orice

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.