|
Nu esti logat.
Dereglare ciclu desi folosesc anticonceptionale#1 2008-06-29 21:14:17
dereglare ciclu desi folosesc anticonceptionalesalut, as avea si eu cateva intrebari. Offline #2 2008-06-29 21:20:17
Re: dereglare ciclu desi folosesc anticonceptionalenoi nu avem cum sa iti punem un diagnostic. mergi la alt doctor daca nu mai ai rabdare pana vine doctorita aceea din concediu. Iar in legatura cu zilele in care iti vine ciclul menstrual, nu iti face griji, poate sa vina in orice zi a pauzei. Multa sanatate A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #3 2008-06-29 21:23:14
Re: dereglare ciclu desi folosesc anticonceptionalein primul rand welcome.. ciclu iti poate veni in orice zi din cele 7 de pauza, deci daca luna asta vine in ziua 6 si cea viitoare in a 5 a, chiar nu are de a face, deci nu te ingrijora pe treaba asta, cu ciclu am pati-o si eu, sa vina mai repede, dupa actul sexual, am fost si eu la doctor si a zis ca e ok, la mine, acum la tine nu stiu ce sa zic, trebuie sa ai grija de iritatia aia, un papanicolau ai facut, sa vezi cum stai? Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2008-06-29 21:24:04
Re: dereglare ciclu desi folosesc anticonceptionalemultumesc de raspuns Offline #5 2008-06-29 21:29:44
Re: dereglare ciclu desi folosesc anticonceptionaleai grija cu iritatia, de aceea trebuie urmat tratamentul doctorului , daca nu tratezi poti face rana pe col...... si eu am luat cervucid si colposeptine, tot pentru ca aveam colul iritat, si acum e mai bine, deci sa urmezi tratamentul si sa mergi la control, medicamentele nu se incadreaza la ceva grav. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-29 21:31:55
Re: dereglare ciclu desi folosesc anticonceptionalemultumesc frumos pentru raspunsuri! tratamentele le-am urmat. acum astept urmatorul control, sper sa fie bine Offline #7 2008-06-29 21:33:35
Re: dereglare ciclu desi folosesc anticonceptionalebuna ! Offline #8 2008-06-29 21:34:17
Re: dereglare ciclu desi folosesc anticonceptionaleam uitat sa zic : nu folosesc anticonceptionale, ba kiar astept sa-mi vina k sa pot incepe sa iau logest Offline #9 2008-06-29 21:46:33
Re: dereglare ciclu desi folosesc anticonceptionalebine ai venit, in primul rand Nu poti decat sa astepti sa iti vina, si daca tot nu apare, mergi la un doctor si o sa-ti recomande niste pastile sa iti vina ciclul. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #10 2008-06-29 21:53:13
Re: dereglare ciclu desi folosesc anticonceptionalemultumesc pt rasp...multumesc pt urare...si scuze...sunt incepatoare :-S Offline #11 2008-06-29 22:48:14
Re: dereglare ciclu desi folosesc anticonceptionaledama_de_pik ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|