|
Nu esti logat.
Legea atractiei#1 2008-06-29 12:51:20
Legea atractieia vazut cineva filmul "The secret" despre legea atractiei? credeti in ce se spune acolo? eu tind sa cred k au dreptate...pt k de multe ori mi s-a intamplat sa atrag exact ceea ce gandesc.......de ex in sesiunea asta am fost mult mia pozitiva decat de obicei...si am luat un sg 9...in rest doar 10....am si invatat ce-i drept....dar cred k m-a ajutt si gandirea pozitiva... Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-06-29 12:52:30) Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #2 2008-06-29 13:08:49
Re: Legea atractieiin film este exact ce scrie in cele 4 articole de pe acel site...deci cine nu are filmul sau nu-l gaseste ii recomand sa citeasca de acolo...se merita....este forte interesant... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #3 2008-06-29 16:43:56
Re: Legea atractieihmmm...cred si nu prea....nush...poate ca imi canalizez eu aiurea energia My Tears Dry On Their Own Offline #4 2008-06-29 16:45:28
Re: Legea atractieifaza e ca...dak gandesti pozitiv si dak iti doresti cva asa mult se intampla sau ce vreti sa ziceti? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #5 2008-06-29 16:48:10
Re: Legea atractiei
cam asa ceva My Tears Dry On Their Own Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-29 16:51:30
Re: Legea atractieieu nu cred in asta...mi se pare bullshit! eu mi-am dorit muult un caine,extrem de mult.si a murit dupa cateva zile dupa ce s-a nascut. deci cred k e o laba trista faza asta...scuzati limbajul,dar inca sufar dupa cainele ala. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #7 2008-06-29 16:53:45
Re: Legea atractieisi eu am vazut documentarul...si in mare parte cred ca e foarte adevarat ce se spune acolo...e chiar interesant http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #8 2008-06-29 19:32:42
Re: Legea atractiei
replica alora ar fi ca n-ai gandit-o cum trebuie! My Tears Dry On Their Own Offline #9 2008-06-29 19:58:12
Re: Legea atractieieu zic k la un moment dat mai exagereaza si ei...insa in mare parte cam asa e...am vazut atatea cazuri la tv sau prin ziare de oameni care s-au vindecat datorita gandirii pozitive...cu toate k medicii nu el mai dadeau nici o sansa sa traiasca.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #10 2008-06-29 23:32:22
Re: Legea atractieinu stiu ce sa zic ... cate lume nu viseaza cu ochii deschisi toata ziua ? numai io de cate ori m-am gandit k castig la loto sau la o masina 4x4 ... asa ca ... toata lumea ar fi bogata. nu e chiar atat de simplu sa te gandesti pana crapi la ceva si ti se indeplineste ... think again "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #11 2008-06-30 12:04:02
Re: Legea atractieinu am reusit sa vad tot filmul...dar am citit pe un blog niste chestii tare interesante despre legea atractiei ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #12 2008-06-30 13:49:38
Re: Legea atractieie vb de sporirea autoeficacitatii...nu e nimic supranatural si nemaiintalnit...astea cu legile e asa...o poveste frumoasa happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|