homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doar 24 zile intre menstre

#1 2008-07-01 09:30:44

Nody
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-06-25

doar 24 zile intre menstre

As avea doua probleme:

1)De obicei la mine perioada dintre menstre este de aprox.28 zile insa in ultimele doua luni s-a micsorat la 24 zile. Nu iau anticonceptionale. Stiti cumva care ar putea fi cauza?

2)Am luat cam 4 ani anticonceptionale, am intrerupt cam de doi ani dar ma bate gandul sa le incep din nou....ideea este ca atunci cand le luam am observat ca imi inhiba apetitul sexual. Exista si anticonceptionale care sa stimuleze apetitul? Inainte am luat Logest in urma efectuarii unor analize hormonale insa acum nu as mai vrea sa fac pentru ca intr-o saptamana trebuie sa plec din tara.

Ce solutii ar fi la problemele mele?
Multumesc

bb1-  baietel 4 ani
bb2 - baietel 31 +  gravida

#2 2008-07-01 09:34:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: doar 24 zile intre menstre

1 ar trebui mers la medic si investigat...motivele pot fi multe (chisturi,stres,etc)
2 ar trebui sa mergi sa vb si cu un medic de planning...sa iei altceva...nu tot logest...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-07-01 09:34:56

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: doar 24 zile intre menstre

Ciclul menstrual se poate modifica din mai multe cauze.

Pentru anticonceptionale mergi la un planning familial si discuta cu medicul despre ce pastilute ti s-ar potrivi in functie de istoricul tau medical. Din informatiile mele nu exista anticonceptionale care sa stimuleze apetitul sexual, insa daca sunt potrivite pentru tine nu ar trebui sa ai probleme de genul asta.

Eu, de exemplu, nu am astfel de probleme cu apetitul sexual.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.