|
Nu esti logat.
Cervico-vaginita#1 2008-06-24 20:20:51
cervico-vaginitaBuna fetelor, Offline #2 2008-06-25 00:33:06
Re: cervico-vaginitanu ma mir ca nu ti-a trecut...avand in vedere ca ai primit medicamente pt 3 tipuri de probleme diferite (candida, gardnerela si inflamatie)...o analiza de secretie ti a facut? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-06-27 23:18:31
Re: cervico-vaginitaBuna! Offline #4 2008-06-28 07:25:05
Re: cervico-vaginitaeventuala sa schimbi medicul.mai intai trebuie sa tratezi infectia cu thrichomonas apoi candida. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-06-28 21:40:06
Re: cervico-vaginita
un pap ai facut? Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-30 09:56:01
Re: cervico-vaginitaAm facut papanicolau si mi/a iesit tip 2, e in regula? Mentionez ca doctorita care mi/a citit rezultatul nu a spus nimic...deci am tras concluzia ca e in regula. Offline #7 2008-06-30 10:03:05
Re: cervico-vaginitae ok. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-06-30 15:12:23
Re: cervico-vaginitaBuna ziua, am si eu o intrebare, in timpul actului sexual la inceput am simtit o durere ca o arsura, dupa aceea cand am urinat iar am simtit usturime, si acum am o oarecare stare de disconfort, ca o mica arsura. Vroiam sa va intreb daca am vaginita, sau e o infectie urinara, mentionez ca in urma cu cateva luni am facut tratament pentru o infectie urinara aveam prea multe nitriti. As vrea sa stiu ce tratament sa iau lucrez mereu si nu am timp sa ajung la medic cat de curand. Offline #9 2008-06-30 15:17:30
Re: cervico-vaginitaeu as merge la un dr. Offline #10 2008-06-30 15:24:41
Re: cervico-vaginitaAnia nimeni de aici nu o sa-ti recomande un tratament. Pe forum nu se prescriu medicamente. Cel mai bine ar fi sa-ti faci timp sa mergi la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #11 2008-06-30 15:25:30
Re: cervico-vaginitala asta ma gandeam si eu erai suficient de lubrifiata excitata? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-06-30 16:20:44
Re: cervico-vaginitaDa lubrefierea ok, mai mult decat ok , dar am observat o secretie mai abundenta care nu miroase urat incat sa ma faca sa ma panichez , doar ca ma ustura cand urinez nu am mai patit asa niciodata:| Offline #13 2008-06-30 16:22:00
Re: cervico-vaginitaania mergi la medic sa faci o analiza la secretie se poate sa ai o infectie vaginala VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2008-07-01 10:08:37
Re: cervico-vaginitaMultumesc mult de raspuns, ce chestie azi numai am nimic , trebuie sa recunoastem ca trupul femeiesc e foarte complex. Offline #15 2008-07-01 10:09:50
Re: cervico-vaginitapoate ai facut o cistita postcoitala... dar nu strica sa faci o analiza la secretie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2008-07-01 11:50:00
Re: cervico-vaginitaDeci am fost la medic, m-a consultat, i-am explicat simt o inflamatie/stare de disconfort la intrarea in vagin, si doamna respectiva mi-a spus ca nu am nimic. Am facut si analiza la secretie astazi iau rezultatul, dar iar doamna doctor mi-a spus ca nu am de ce sa ma ingrijorez ea crede ca nu e nimic> Oare trebuie sa schimb medicul? Offline #17 2008-07-01 11:57:50
Re: cervico-vaginitaasteapta si tu rezultatul de la secretie! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|