homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cervico-vaginita

#1 2008-06-24 20:20:51

andrutza87
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2008-06-11

cervico-vaginita

Buna fetelor,
Am fost de curand la medicul ginecolog si diagnostigul pe care mi l`a pus m`a cam bagat in sperieti: cervico- vaginita. Ceea ce inseamna ca am o "mica" rana pe col ( cel putin asa mi`a zis doctorita) . M`am cam speriat pentru ca am fost la control in ianuarie si aceasta rana nu exista sau cel putin nu a vazut doctrita. Tratamentul pe care mi l`a prescris am crezut ca o sa`i vina de hac : nistatina ( 3 pastilute pe zi) , indometacin ( 2  pe zi) si flagyl ( 1 ovul pe zi) . Dupa tratament nu am observat nici o ameliorare: acelasi secretii albe si branzoase .
Sincer ma cam indoiesc ca mi`a prescris pastilele care trebuiau . Ce ar trebui sa fac in acest caz? sa repet tratamentul sau sa merg la un alt doctor ?
Inca ceva : tinand cont ca e vorba de o rana pe col, chiar si micuta , ar trebui sa merg sa`mi fac testul papanicolau acum sau sa astept sa ma consulte un alt doctor care sa`mi dea tratament mai puternic ?

#2 2008-06-25 00:33:06

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: cervico-vaginita

nu ma mir ca nu ti-a trecut...avand in vedere ca ai primit medicamente pt 3 tipuri de probleme diferite (candida, gardnerela si inflamatie)...o analiza de secretie ti a facut?

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-06-27 23:18:31

lpetrasca
Membru
Inregistrat: 2008-06-27

Buna!
Citind diagnosticul tau m/am regasit pe mine...si mi/e mi/a scris doctorita vaginita mixta. Mai precis am facut analizele..celebra lama si mi s/a spus ca am cervico-vaginita nu mai stiu cum (ca nici o data nu inteleg scrisul de doctor)si supurata. Am primit ca tratament eu:atrium 2pastile/zi, cervugin 12 ovule si lumexin unguent..si prietenul meu a primit ca tratament fosigyn(care de altfel nu se mai fabrica si mi/a dat altceva de la farmacie...) Deci va dati seama ce doctor am nimerit de nici macar nu stia ca un medicament nu se mai fabrica...
Consecinta..eu in continuare aceleasi scurgeri albicioase si putin mai reduse decat inainte, iar logodnicul meu prezinta din cand in cand iritatii si usturimi pe penis.

Mai mentionez ca eu de ani de zile ma chinui sa tratez nenorocita asta de scurgere si fara rezultate...am folosit tot felul de ovule..de toate culorile..si cu iod..si nimic. Si mai e si logodnicul meu care chiar are urmari negative..Mie pe buletinul citologic imi scrie ca am candida albicans si trichomonas vaginalis. Cat despre rani pe col, doctorita mi/a spus ca sunt in regula si nu am nimic.
As vrea sa imi dati va rog un sfat...please..

#4 2008-06-28 07:25:05

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eventuala sa schimbi medicul.mai intai trebuie sa tratezi infectia cu thrichomonas apoi candida.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-06-28 21:40:06

titiluka
Full member
Inregistrat: 2008-06-15

lpetrasca a scris:

Buna!
Citind diagnosticul tau m/am regasit pe mine...si mi/e mi/a scris doctorita vaginita mixta. Mai precis am facut analizele..celebra lama si mi s/a spus ca am cervico-vaginita nu mai stiu cum (ca nici o data nu inteleg scrisul de doctor)si supurata. Am primit ca tratament eu:atrium 2pastile/zi, cervugin 12 ovule si lumexin unguent..si prietenul meu a primit ca tratament fosigyn(care de altfel nu se mai fabrica si mi/a dat altceva de la farmacie...) Deci va dati seama ce doctor am nimerit de nici macar nu stia ca un medicament nu se mai fabrica...
Consecinta..eu in continuare aceleasi scurgeri albicioase si putin mai reduse decat inainte, iar logodnicul meu prezinta din cand in cand iritatii si usturimi pe penis.

Mai mentionez ca eu de ani de zile ma chinui sa tratez nenorocita asta de scurgere si fara rezultate...am folosit tot felul de ovule..de toate culorile..si cu iod..si nimic. Si mai e si logodnicul meu care chiar are urmari negative..Mie pe buletinul citologic imi scrie ca am candida albicans si trichomonas vaginalis. Cat despre rani pe col, doctorita mi/a spus ca sunt in regula si nu am nimic.
As vrea sa imi dati va rog un sfat...please..

un pap ai facut?

Publicitate

loading...

#6 2008-06-30 09:56:01

lpetrasca
Membru
Inregistrat: 2008-06-27

Am facut papanicolau si mi/a iesit tip 2, e in regula? Mentionez ca doctorita care mi/a citit rezultatul nu a spus nimic...deci am tras concluzia ca e in regula.

#7 2008-06-30 10:03:05

evilpink
Banat

e ok.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#8 2008-06-30 15:12:23

ania123
New member
Inregistrat: 2008-06-30

Buna ziua, am si eu o intrebare, in timpul actului sexual la inceput am simtit o durere ca o arsura, dupa aceea cand am urinat iar am simtit usturime, si acum am o oarecare stare de disconfort, ca o mica arsura. Vroiam sa va intreb daca am vaginita, sau e o infectie urinara, mentionez ca in urma cu cateva luni am facut tratament pentru o infectie urinara aveam prea multe nitriti. As vrea sa stiu ce tratament sa iau lucrez mereu si nu am timp sa ajung la medic cat de curand.

#9 2008-06-30 15:17:30

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu as merge la un dr.
lubrifierea e ok?

#10 2008-06-30 15:24:41

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Ania nimeni de aici nu o sa-ti recomande un tratament. Pe forum nu se prescriu medicamente. Cel mai bine ar fi sa-ti faci timp sa mergi la medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

#11 2008-06-30 15:25:30

evilpink
Banat

la asta ma gandeam si eu erai suficient de lubrifiata excitata?

puss puss puss

#12 2008-06-30 16:20:44

ania123
New member

Da lubrefierea ok, mai mult decat ok lol , dar am observat o secretie mai abundenta care nu miroase urat incat sa ma faca sa ma panichez , doar ca ma ustura cand urinez neutral nu am mai patit asa niciodata:|

#13 2008-06-30 16:22:00

evilpink
Banat

ania mergi la medic sa faci o analiza la secretie se poate sa ai o infectie vaginala

puss puss puss

#14 2008-07-01 10:08:37

ania123
New member

Multumesc mult de raspuns, ce chestie azi numai am nimic lol , trebuie sa recunoastem ca trupul femeiesc e foarte complex.

#15 2008-07-01 10:09:50

evilpink
Banat

poate ai facut o cistita postcoitala... dar nu strica sa faci o analiza la secretie smile

puss puss puss

#16 2008-07-01 11:50:00

ania123
New member

Deci am fost la medic, m-a consultat, i-am explicat simt o inflamatie/stare de disconfort la intrarea in vagin, si doamna respectiva mi-a spus ca nu am nimic. Am facut si analiza la secretie astazi iau rezultatul, dar iar doamna doctor mi-a spus ca nu am de ce sa ma ingrijorez ea crede ca nu e nimic> Oare trebuie sa schimb medicul? neutral

#17 2008-07-01 11:57:50

evilpink
Banat

asteapta si tu rezultatul de la secretie!

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.