|
Nu esti logat.
Duphaston#1 2008-04-04 14:08:48
duphastonam fost la medic si dupa un foarte simplu consult mi-a spus ca am anexita ovariana si mi-a dat duphaston.tin sa precizez ca nu am dereglari de menstruatie.e bun tratamentul?o sa apara efecte secundare?nu era normal sa fc si o ecografie? Offline #2 2008-04-04 14:09:49
Re: duphastonsincer nu vad legatura dintre anexita si duphaston! anexita din cate stiu eu altfel se trateaza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-04-04 14:11:45
Re: duphastonasa stiam si eu...dar mi-a spus ca e bun si pt asa ceva...nu mai inteleg nimic Offline #4 2008-04-04 14:12:06
Re: duphastonantimass...mergi la alt medic daca dereglari de ciclu nu ai...ala nu e trat pt anexita... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-04-04 14:13:33
Re: duphastonasa o sa fac...as fi preferat sa fac si o ecografie.mersi de raspuns:* Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-04 14:14:37
Re: duphastonCu Duphaston nu o sa faci decat sa iti dereglezi ciclul in cazul tau. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-04-04 14:21:15
Re: duphastoncu placere si in principiu anexita se depisteaza ori prin ecografie ori prin control ginecologic... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-04-04 14:23:30
Re: duphastonpai am fost la control ginecologic...dar nu si la ecografie Offline #9 2008-04-04 14:25:03
Re: duphastonpai atunci eu zic ca diagnosticul a fost pus corect dar tratamentul nu...oricum daca mergi la alt medic el va face propriile lui investigatii...si in unele cabinete medicii ginecologi au ecograf si fac si ei ecografie... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-04-19 14:10:47
Re: duphastonMie mi-a fost dat duphaston dupa ce mi s-au descoperit un ovar micropolichistic. Nu aveam C.M. neregulat...am avut doar dureri aproape insuportabile si scurgerea in cantitate mare. Dupa prima luna de duphaston menstruatia a venit doar o zi dupa care timp de o saptamana mi-a curs cate o picatura pe zi...cat sa-mi pateze chilotul:f?rbannad:. (specific ca eu imi doresc si bb :bebic:si am crezut ca sunt insarcinata...a fost negativ)..Ideea este ca...acest duphaston nu imi face prea bine...am ameteli, stari de voma...sanii s-au marit si ma dor ingrozitor...Doctorita mea mi-a dat acest duphaston fara sa-mi faca analizele pentru dozarile hormonale...dor in urma ecografiei. Nu mi se pare prea normal... Offline #11 2008-04-19 15:13:35
Re: duphastonmilaina...pt acele chisturi functionale eu sunt de parere ca ar fi mai indicat un tratament de cateva luni cu anticonceptionale...mergi si vb cu medicul tau...sau cu altul daca in dansa nu ai incredere... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-04-19 20:06:57
Re: duphastonam uitat sa specific ca eu nu prea mai am voie sa mai pun anticonceptionale/hormoni pe gura ... de cand am fost operata pentru un fibroadenom...Sincer, as prefera sa nu-mi mai tai inca o data sanul..Povestesc mareu doctorilor, dar, se pare, nu-i prea deranjeaza.. Offline #13 2008-04-20 00:26:32
Re: duphastonmilana...sunt sigura ca daca ai da peste un medic mai ok...care sa si faca niste hormonale nu ar fi probleme... happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-07-01 20:12:57
Re: duphastonam inceput un tratament cu duphaston pentru reglarea ciclului,acum sunt in prima zi de tratament si as vrea sa stiu daca din prima zi de menstruatie voi putea lua anticonceptionale si daca da care sunt cele mai bune(ps:nu vreau sa ma ingras:() Offline #15 2008-07-01 20:14:25
Re: duphastonda s eiau din prima zi de menstra.cele mai bune ac.sunt cele prescrise de medicul de planningm,deci mergi si vb.cu un medic de planning VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|