homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament impotriva candidei pentru ea si pentru el

#1 2008-07-02 00:46:58

moniqtza
New member
Inregistrat: 2006-09-17

tratament impotriva candidei pentru ea si pentru el

hello,

am si eu o mica nelamurire...am fost la un control ginecologic si mi s-a spus ca am candida si mi s-a recomandat tratament. Am inteles de asemenea ca tratamentul trebuie urmat concomitent cu prietenul meu (so far so good, nici el nu a avut nimic impotriva acestui lucru). Eu trebuie sa fac spalaturi si sa iau Nizoral 200 (pastile) si ovule Macmiror timp de 10 zile, iar pentru prietenul meu am inteles ca trebuie sa faca la fel spalaturi si sa aplice un strat foarte subtire dintr-o crema. Problema mea este data de faptul ca nu-mi mai aduc aminte exact ce fel de crema trebuia sa ia el...mie pe reteta mi-a dat doamna doctor, pe langa tratamentul meu si Lomexin crema, dar el nu vrea sa o foloseasca pentru ca scrie "crema vaginala"...intrebarea mea de lamurire este: aceasta crema se poate folosi si de catre baieti sau este posibil sa fi fost tot pentru mine crema (desi repet, trebuie sa iau si ovule)?

m-ati ajuta enorm cu un raspuns cat mai rapid si clar, eventual astept si sfaturi referitoare la spalaturi, cu ce se pot face (si la mine si la el)big_smile

...si imi cer scuze pentru incoerenta in exprimare, dar sunt usor stresata de faptul ca nu-mi mai aduc aminte exact ce mi-a zis doamna doctor si imi este jena sa o sun din nou sa o intreb dumbom

v-am pupat storstark

#2 2008-07-02 02:15:23

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: tratament impotriva candidei pentru ea si pentru el

Lomexin poate folosi si el chiar daca scrie ca e o crema vaginala.
spalaturile le faci cu apa si cu degetul.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2008-07-02 10:23:38

moniqtza
New member

Multumesc frumos...acum trebuie sa-mi conving prietenul ca desi este o crema vaginala este ok sa o foloseasca si el...uf! signof10

#4 2008-07-02 13:42:00

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu e chiar crema vaginala ca nu se introduce in vagin...e pt exterior...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-07-02 15:34:35

moniqtza
New member

Multumesc din nou...i-am explicat si lui si a zis ca este ok cu el sa faca tratamentul, numai sa nu mai fiu stresata big_smile

Publicitate

loading...

#6 2008-07-02 15:56:26

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cresti mare smile

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.