|
Nu esti logat.
Analize medicale-2#20 2008-06-27 22:29:39
Re: analize medicalefetele ... cine imi da si mie o parere, va rog. mi-am facut azi un examen de urina. saptamana viitoare ma duc sa-mi fac si analizele anuale si sa vad ce zice doctorita, dar pana atunci ... Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #21 2008-06-28 11:33:31
Re: analize medicalepai,ai o infectie urinara care trebuie tratata ! Offline #22 2008-06-28 11:34:52
Re: analize medicaleok ms Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #23 2008-06-28 11:36:25
Re: analize medicalee destul de urata infectia ! nu trebuie neglijata ! pana jungi la medic saiti recomande un antibitic(prbabil biseptol) poti incepe linistita URINEX de 3 ori o capsula,si minim 2 l lichide pe zi...si ce--i mai important cand simti ca iti trebuie pisu sa nu tii,ci sa mergi imdeiat sa iti evacuezi vezica !!!! PUPICI SI SANATATE ! Offline #24 2008-06-28 11:38:20
Re: analize medicaleasa fac. ma duc jos sa-mi iau urinex. ms mult si o sa beau ceai de codite de cirese in loc de pepsi Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#25 2008-06-28 11:39:47
Re: analize medicaleCORECT ! sa nu bei bauturi carbogazoase iar dintre ape minerale in nicun caz nu Borsec-e cel mai bogat in calciu,sodiu electroliti...cel mai sarac e izvorul alb Offline #26 2008-06-28 11:56:26#27 2008-06-28 12:05:02
Re: analize medicalede la doctorita abia miercuri primesc tratament. am fost si m-a programat pe luni pt consult, marti pt analize si miercuri primesc rezultatul si banuiesc ca-mi va da si tratament. sper sa nu-mi dea antibiotice Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #28 2008-06-30 14:39:38
Re: analize medicalefetelor, dupa ce din sept 2007 am urmat 3 tratamente pt gardnerella, acuma la analiza de secretie si la papa nicolau mi-a iesit klebsiella. este posibil sa-mi fi trecut garndnerella si acuma sa ma fi procopsit cu klebsiella? si daca ati putea sa-mi spuneti si mie, daca stiti bineinteles, ce este aceasta klebsiella? am mai citit pe aici pe forum si n-am prea inteles asa multe. va multumesc frumos Offline #29 2008-06-30 15:17:19
Re: analize medicaleklebsiella e o bacterie care traieste in intestin, mie mi-a iesit la urocultura, de obicei provoaca infectii urinare Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-06-30 15:17:29) Offline #30 2008-06-30 15:35:46
Re: analize medicalemultumesc frumos de raspuns Offline #31 2008-06-30 15:39:24
Re: analize medicalecu placere, sa ai grija cum te stergi cand mergi la wc, cum spuneau si fetele mai sus, din fata spre spate Offline #32 2008-07-02 19:33:25
Re: analize medicaleacuma am venit de la control, in urma examenului de secretie si a papa nicolau la care mi-a iesit klebsiella si gardnerella de care nu mai scap de vreun an. printre alte medicamente si ovule mi-a dat si flagyl, dar mi-a zis ca sigur nu-l voi gasi, ca nu se mai fabrica si sa iau metronidazol. e adevarat??? ca cica flagyl e mai bun decat metronidazol. si in plus metronidazol am mai luat. Offline #33 2008-07-02 19:35:02
Re: analize medicaleasa am inteles si eu de la fete ca flagyl nu se mai gaseste VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #34 2008-07-02 19:43:49
Re: analize medicaleofff, ce nasol. am gasit acuma pe un site sa-l comand acasa. daca nu, o sa iau metronidazol, ca vad ca au cam aceesi compozitie. nu stiu de ce doctora a zis ca flagyl e mai bun. Offline #35 2008-07-02 19:46:14
Re: analize medicaleeu am gasit flagyl la sensi blu, c@t. Poate gasesti si tu si flagylul este chiar metronidazol, dar cu alta denumire comerciala. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #36 2008-07-02 19:47:13
Re: analize medicaleEu am cautat in luna martie metronidazol ca nebuna. Si abai am gasit. Mie mi s-a spus ca metronidazolul ( romanesc ) nu se mai fabrica. Flagyl in schimb am gasit in toate farmaciile. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|