|
Nu esti logat.
Oare ce e?#1 2008-07-02 20:25:37
oare ce e?buna.am si eu o "problema":am luat triquilar timp de 2 luni dupa care am intrerupt.mi-a venit ciclu dupa 4 zile,iar dupa vreo doua saptamani am facut sex fara protectie.ieri trebuia sa-mi vina ciclu,dar a fost o picatura(si aia maro) si atat.nu a mai venit.oare sunt insarcinata?daca imi fac test imi arata daca sunt sau nu? Offline #2 2008-07-02 20:27:59
Re: oare ce e?un test de sarcina e concludent dupa 7 zile de la intarzierea menstrei sau 3 saptamani dupa contactul cu risc. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #3 2008-07-02 20:33:09
Re: oare ce e?bine v-am gasit!deci mai trebuie sa astept o saptamana????deja ma agit.nu ca nu as vrea sa am bebe dar nu e momentul.pot totusi sa fac la dimineata un test sa fiu cat de cat linistita?ca vad ca ciclu degeaba-l astept ca nu vine.si nici nu ma doare nimic ca pana acum.nici burta nici sanii,nimic Offline #4 2008-07-02 20:42:58
Re: oare ce e?Poate doar intarzie, din cauza stressului, poate, sunt multi factori. Poti sa faci si maine un test, dar ti-am zis.. e concludent abia dupa o sapt de intarziere sau 3 dupa contact. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #5 2008-07-02 20:45:05
Re: oare ce e?Andreeab mai asteapta un pic. Daca faci testul maine e foarte posibil sa-ti arate un rezultat neconcludent. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-02 20:45:59
Re: oare ce e?ok.mai astept atunci.sper sa fie doar o intarziere.mersi mult.o seara placuta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|