|
Nu esti logat.
Ciclu dereglat de anticonceptionale#1 2008-07-04 00:02:23
ciclu dereglat de anticonceptionaletrebuie sa plec intr-o tabara la mare si am socotit k problemele imi vin chiar in perioada resprectiva.am auzit k daca iau anticonceptionale cu cateva zile inainte de data respectiva imi este dereglat ciclu si voi putea bucuca din plin de vacanta.e adevarat ce se spune?pot sa iau anticonceptionale?am 18 ani si nu mi-am inceput viata sexuala inca.astept rasp Offline #2 2008-07-04 00:07:25
Re: ciclu dereglat de anticonceptionalenu poti sa iei asa aiurea, fara sa mergi la medic...mergi la un medic de planning, dar nu stiu, sa iei ac doar ca sa nu ai menstruatie cat esti la mare, mi se pare cam mult, avand in vedere ca ele contin hormoni......cand vii de la mare ce o sa faci, le opresti? Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-04 00:08:29) Offline #3 2008-07-04 00:12:26
Re: ciclu dereglat de anticonceptionaleelenski ai warn pt posturi multiple...citeste regulile...ti am raspuns deja... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-07-04 00:17:08
Re: ciclu dereglat de anticonceptionalepai le voi opri dupa ce vin Offline #5 2008-07-04 00:18:09
Re: ciclu dereglat de anticonceptionalenu conteaza cat le iei...oricum trebuie sa mergi la medic pt ele... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-04 00:26:47
Re: ciclu dereglat de anticonceptionaledar ce alte metode sunt pt a intarzia ciclu...am auzit de o metoda ''babeasca'' de a bea rachiu:)) Offline #7 2008-07-04 00:30:13
Re: ciclu dereglat de anticonceptionalesa te imbeti cu rachiu nu te va ajuta sa ti intarzii menstra...pt orice alte metode e nevoie sa mergi la medic...eu zic mai bine sa nu te mai complici si sa folosesti ob uri...le poti folosi chiar daca esti virgina...si nu vei avea probleme... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|