homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie neregulata, pauze...menstruatie abundenta?!!

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Menstruatie neregulata, pauze...menstruatie abundenta?!!

#1 2008-07-04 11:23:09

ioanalivia
Membru
Inregistrat: 2008-07-04

Menstruatie neregulata, pauze...menstruatie abundenta?!!

Buna! Am 25 ani si de la 14 ani am menstruatie neregulata. In acest an vad ca vrea sa devina si mai neregulata in sensul ca o luna nu imi vine(martie) apoi (aprilie) vine o scurgere maronie slab cantitativa ce dureaza 13 zile si mai vine pe 25 iunie tot o scurgere maronie putina cantitativ care de ieri 3.07.2008 a devenit rosie si mai abundenta. Mentionez ca pe 7.05.2008 am fost la control si am fost diagnosticata cu microchisturi pe ambele ovare si mi s-a prescris  10 pic. Mastodynon (am inceput sa iau din 09.05) si Lady 4 (care trebuie luat dupa 15 zile de la prima zi de menstra deci inca nu am inceput).  Sunt ingrijorata pt ca imi doresc foarte mult un copil si nu am luat niciodata anticonceptionale. Va rog ajutati-ma sa inteleg ce se intampla cu corpul meu! Multumesc!

#2 2008-07-04 11:25:43

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Re: Menstruatie neregulata, pauze...menstruatie abundenta?!!

Bun venit, in primul rand smile

O sa poti sa ai copii in momentul in care o sa renunti la anticonceptionale, deci stai linistita, anticonceptionalele nu o sa-ti afecteze fertilitatea smile . Deocamdata ai grija de microchisturile alea.

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#3 2008-07-04 11:28:04

ioanalivia
Membru

Bine v-am gasit!tummenupp Eu nu am luat niciodata si nici nu i-au anticonceptionale.
Oricum multumesc mult pt raspuns!

Ultima oara a fost editat de ioanalivia (2008-07-04 11:28:43)

#4 2008-07-04 11:28:52

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Cu placere smile
Later edit: scuza-ma... citisem altceva in loc de mastodynon, de aici credeam eu ca sunt AC. Scuza-ma inca o data... My bad rodnar

Ultima oara a fost editat de Alexa27 (2008-07-04 11:30:47)

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#5 2008-07-04 11:32:08

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Ioanalivia in primul rand cred ca ar trebui sa-ti faci mai multe analize hormonale sa vezi exact care este cauza ciclului tau de neregulat. Si nu inteleg ce e cu mastodynonul ala pentru chisturi. E prima data cand aud ... dar poate nu sunt eu suficient de informata. Parerea mea este sa mai consulti un medic, eventual si un endocrinolog.

Ultima oara a fost editat de andreea_andy2 (2008-07-04 11:33:17)

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#6 2008-07-04 11:38:42

ioanalivia
Membru

Nici o pb Alexa27 stiu ca ai fost bine intentionata! Multumesc!

andreea_andy2 : Din cate am inteles amble  medicamente mi-au fost prescrise pt a mi se regla menstruatia nu pt microchisturi. Oricum se pare ca microchisturile sunt menstrele neeliminate din lunile pauza (adica fara menstra).
Iar la endocrinolog am fost si am facut niste analize care au iesit in regula si ele.
Eu nu prea mai inteleg nimic din ce mi se intampla...

#7 2008-07-04 12:23:43

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ioana...zic si eu ca andreea...mergi si la un alt medic...tu microchisturile trebuie sa le tratezi pt ca ele sunt cele care ti cauzeaza dereglarile...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Menstruatie neregulata, pauze...menstruatie abundenta?!!

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.