|
Nu esti logat.
Pt orice probleme medicale,v-as recomanda sa ocoliti marie stopes!Pagini: 1
#1 2008-07-03 13:30:55
pt orice probleme medicale,v-as recomanda sa ocoliti marie stopes!am fost ieri la un control ginecologic la marie stopes, si am cerut sa mi se faca si o analiza de secretie si antifungigrama. dna doctor la care am fost eu se numeste ionescu virginia. la control mi-a zis k retroversia uterina pe care o am este din cz ca mi-am inceput viata sexuala prea devreme(17 ani jumate). in plus eu am o problema cu candidoza care nu mai trece, si a vazut si ea k am candidoza,insa pe buletinul de analize toate erau perfecte. si mi-a zis ca "sunt curata k o floare". totusi,mi-a dat un pomelnic de medicamente, printre care nizoral, niste ovule, etc. pai daca se presupune ca nu am nimic,de ce mai dai tratament? plus ca trebuia sa astepte antifungigrama k sa prescrie tratament. a zis k poate iese la antifungirama candida. Offline #2 2008-07-03 13:38:10
Re: pt orice probleme medicale,v-as recomanda sa ocoliti marie stopes!ai buletinul de analiza? ne spui si noua ce scrie pe el? si nu am mai auzit sincer de uter retrovers din cauza inceperii vieti sexuala prea devreme...ori e congenital, ori se datoreaza unei sarcini, ori endometrioza...la tine inclin sa cred ca e congenital.. happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-07-03 13:41:24
Re: pt orice probleme medicale,v-as recomanda sa ocoliti marie stopes!da,sigur.flora grad 2/ epitelii si leucocite- nu prea inteleg ce scrie,parca "relativ prezente", apoi candida,trichomonas,gardenella si neisseria diplococ-toate absente Offline #4 2008-07-03 13:42:23
Re: pt orice probleme medicale,v-as recomanda sa ocoliti marie stopes!chesita e k si mama a avut uterul retrovers,si ea si-a inceput viata sexuala la 25 ani.so??nu are logica ce a spus doctora Offline #5 2008-07-03 14:36:49
Re: pt orice probleme medicale,v-as recomanda sa ocoliti marie stopes!alexutza_88 ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...sfatul meu e sa mergi sa refaci analiza de secretie altundeva...sunt leucocitele alea prezente dar nu reiese cauza...si legat de uterul retrovers mi am spus deja parerea...dupa mine la tine e cauza congenitala (poate chiar ereditara)... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-03 14:46:06
Re: pt orice probleme medicale,v-as recomanda sa ocoliti marie stopes!da...apropo de uterul retrovers...si la mine e aceeasi situatie...si mama l-a avut si eu il am...si nu are nicio legatura cu momentul inceperii vietii sexuale baby Dragos Offline #7 2008-07-04 13:56:13
Re: pt orice probleme medicale,v-as recomanda sa ocoliti marie stopes!leucocitele si epiteliile indica o infectie,desi scrie ca sunt putin frecvente? o sa repet analiza,oricum,cred k la cantacuzino Offline #8 2008-07-04 14:11:50
Re: pt orice probleme medicale,v-as recomanda sa ocoliti marie stopes!la cantacuzino te sfatuiesc si eu sa faci analiza de secretie... si eu am avut probleme cu analizele de Marie Stopes imi tot iesea candida... cand am repetata analiza la institutul cantacuzino nu aveam nimic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|