|
Nu esti logat.
Uretroscopie!!! S.O.S.#1 2008-07-02 17:51:10
uretroscopie!!! S.O.S.Doamna Doctor, fetelor....S.O.S.!!!! Ultima oara a fost editat de alanina (2008-07-03 09:56:51) Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta. Offline #2 2008-07-02 17:57:32
Re: uretroscopie!!! S.O.S.alanina...i am lasat la doctoressa linkul si ti va raspunde dansa cat de curand... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-07-02 18:01:21
Re: uretroscopie!!! S.O.S.multumesc mult!!!!!!!!!!!!!! Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta. Offline #4 2008-07-02 18:02:49
Re: uretroscopie!!! S.O.S.n ai pt ce...iti doresc multa sanatate si sa scapi cat mai repede de probleme happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-07-03 21:05:44
Re: uretroscopie!!! S.O.S.
sonda are dimensiune adaptata uretrei, nu te stresa ca hnu e uriasa.. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-03 22:57:53
Re: uretroscopie!!! S.O.S.multumesc frumos doctoressa, de un' sa stiu io ce vrea sa faca d-l doftor cand ma interneaza? presupun ca in alta parte nu are ustensilele cu pricina si pt ca nu e asa de simplu, tre'sa ma interneze pt operatiune...apai really good news daca o fi cu anestezie, sper sa nu ne batem in timpul operatiunii ! :f?rbannad: Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta. Offline #7 2008-07-04 12:32:10
Re: uretroscopie!!! S.O.S.e cu anestezie, sigur Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-07-04 18:38:11
Re: uretroscopie!!! S.O.S.Doc, in legatura cu hpv in uretra...nu mi-ati zis nimic...la doctora mea gineco ajung doar dupa ce trece antibioticul pt teste din nou si nu ne-am pus inca problema asta, iar doftorul asta urolog e barbat si e relativ tanar si indaratnic, orgolios pana peste cap si ce zice el e sfant !!! ma astept la o "atitudine" nu prea placuta din partea lui, sper sa nu aiba prejudecati - si nici privacy nu am sa ii spun intre patru ochi ce ma doare pt ca sta gura-casca :f?rv?nad: asistenta lui care mai ca nu trage aer in plamani in prezenta sfintiei sale dl urolog !! (la clinica privata numai eu cu doctora mea discutam) - am obosit sa tot dau peste asemenea medici :f?rv?nad: :f?rv?nad: care sa se uite la mine ca la ultimul om ca am hpv - am gasit pe net ca se poate localiza si in uretra si ma gandesc ca sangerarile astea sporadice sa nu apara din cauza asta; cand m-a palpat doctora mea, uretra era dureroasa ...cam asta doc, Ultima oara a fost editat de alanina (2008-07-04 18:45:01) Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|