homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Uretroscopie!!! S.O.S.

#1 2008-07-02 17:51:10

alanina
New member
Inregistrat: 2008-06-08

uretroscopie!!! S.O.S.

Doamna Doctor, fetelor....S.O.S.!!!!

A dat o infectie urinara peste mine, am stat cu un ventilator cam tot timpul si cum e canicula m-am pricopsit cu asa ceva..(am fost mereu f sensibila si de mica faceam cistite dupa cistite)

Partea mai proasta e ca medicul urolog mi-a spus ca e obligatoriu sa fac uretroscopie pt ca uneori am urinat cu sange, asta episodic si fara nici un alt simptom. Cum se procedeaza cand se face o uretroscopie ? Cum se anesteziaza?Urologul nu mi-a pomenit nimic de asa ceva mai ales ca io am amutit cand a dat verdictul.... Mi-a zis ca vrea sa ma interneze pt aceasta procedura peste o saptamana. Cea care m-a trimis la urologie a fost dna mea ginecolog. Analizele de urina si sumar au iesit ok (nu prea pot sa cred in sa in aceste teste)

Problema e ca am HPV 6, sunt deja la vaccin si sub observatie, este localizat doar pe exterior pe mucoasa si sunt f mici si pe o portiune mica 1-2 mm, cat gamaliile de bold. Intrebarea mea este urmatoarea: e posibil ca in uretra sa am si papilloma?Daca da....cum va decurge uretroscopia in cazul asta?

p.s. dl doctor urolog a mai si ras de mine zicandu-mi ca acum (avand infectie urinara) nu poate sa faca uretroscopie (uretroscopia nu se face pe infectie, e la mintea cocosului si am rascitit si pe net) ca m-ar chinui grozav!!!! CE SA FAC? SA MA MAI DUC LA EL? O SA MA MACELAREASCA? Mai ales ca dupa asa interventii te poti pricopsi cu altele...SI FARA ANESTEZIE EU NU FAC ASA CEVA!!!...Sunt f sensibila , singura interventie cat de cat dureroasa din viata mea a fost o masea pe care am fost nevoita sa o scot  dar am avut un dr f bun...atat.........

si inca ceva: daca imi puteti spune ce dimensiuni are o sonda de ex si ce dimensiuni are endoscopul, e mai subtire, din ce  material e fabricat? stiu ca sondele sunt f dureroase......asta ca sa am si eu idee de ce mi s-ar putea intampla, multumesc mult de tot

alanina cu inima la gat.....

Ultima oara a fost editat de alanina (2008-07-03 09:56:51)

Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta.

#2 2008-07-02 17:57:32

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: uretroscopie!!! S.O.S.

alanina...i am lasat la doctoressa linkul si ti va raspunde dansa cat de curand...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-07-02 18:01:21

alanina
New member

multumesc mult!!!!!!!!!!!!!!

Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta.

#4 2008-07-02 18:02:49

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

n ai pt ce...iti doresc multa sanatate si sa scapi cat mai repede de probleme smile

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-07-03 21:05:44

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

alanina a scris:

Doamna Doctor, fetelor....S.O.S.!!!!

A dat o infectie urinara peste mine, am stat cu un ventilator cam tot timpul si cum e canicula m-am pricopsit cu asa ceva..(am fost mereu f sensibila si de mica faceam cistite dupa cistite)

Partea mai proasta e ca medicul urolog mi-a spus ca e obligatoriu sa fac uretroscopie pt ca uneori am urinat cu sange, asta episodic si fara nici un alt simptom. Cum se procedeaza cand se face o uretroscopie ? Cum se anesteziaza?Urologul nu mi-a pomenit nimic de asa ceva mai ales ca io am amutit cand a dat verdictul.... Mi-a zis ca vrea sa ma interneze pt aceasta procedura peste o saptamana. Cea care m-a trimis la urologie a fost dna mea ginecolog. Analizele de urina si sumar au iesit ok (nu prea pot sa cred in sa in aceste teste)

Problema e ca am HPV 6, sunt deja la vaccin si sub observatie, este localizat doar pe exterior pe mucoasa si sunt f mici si pe o portiune mica 1-2 mm, cat gamaliile de bold. Intrebarea mea este urmatoarea: e posibil ca in uretra sa am si papilloma?Daca da....cum va decurge uretroscopia in cazul asta?

p.s. dl doctor urolog a mai si ras de mine zicandu-mi ca acum (avand infectie urinara) nu poate sa faca uretroscopie (uretroscopia nu se face pe infectie, e la mintea cocosului si am rascitit si pe net) ca m-ar chinui grozav!!!! CE SA FAC? SA MA MAI DUC LA EL? O SA MA MACELAREASCA? Mai ales ca dupa asa interventii te poti pricopsi cu altele...SI FARA ANESTEZIE EU NU FAC ASA CEVA!!!...Sunt f sensibila , singura interventie cat de cat dureroasa din viata mea a fost o masea pe care am fost nevoita sa o scot  dar am avut un dr f bun...atat.........

si inca ceva: daca imi puteti spune ce dimensiuni are o sonda de ex si ce dimensiuni are endoscopul, e mai subtire, din ce  material e fabricat? stiu ca sondele sunt f dureroase......asta ca sa am si eu idee de ce mi s-ar putea intampla, multumesc mult de tot

alanina cu inima la gat.....

sonda are dimensiune adaptata uretrei, nu te stresa ca hnu e uriasa..
evident se face anestezie, macar locala...nu te-ar interna altfel, nu?
daca ti se pare ca nu e in regula urologul cu pricina cauta altul, unul caruia sa ii pioti pune toate intrebarile care te framinta si care sa iti si raspunda la ele

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2008-07-03 22:57:53

alanina
New member

multumesc frumos doctoressa, de un' sa stiu io ce vrea sa faca d-l doftor cand ma interneaza? presupun ca in alta parte nu are ustensilele cu pricina si pt ca nu e asa de simplu, tre'sa ma interneze pt operatiune...apai really good news daca o fi cu anestezie, sper sa nu ne batem in timpul operatiunii ! box :f?rbannad: big_smile ko sm

#7 2008-07-04 12:32:10

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

e cu anestezie, sigur

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2008-07-04 18:38:11

alanina
New member

Doc, in legatura cu hpv in uretra...nu mi-ati zis nimic...la doctora mea gineco ajung doar dupa ce trece antibioticul pt teste din nou si nu ne-am pus inca problema asta, iar doftorul asta urolog e barbat si e relativ tanar si indaratnic, orgolios pana peste cap si ce zice el e sfant !!! ma astept la o "atitudine" nu prea placuta din partea lui, sper sa nu aiba prejudecati - si nici privacy nu am sa ii spun intre patru ochi ce ma doare pt ca sta gura-casca :f?rv?nad: asistenta lui care mai ca nu trage aer in plamani in prezenta sfintiei sale signof10 dl urolog !! diablo (la clinica privata numai eu cu doctora mea discutam) -  am obosit sa tot dau peste asemenea medici :f?rv?nad: :f?rv?nad: care sa se uite la mine ca la ultimul om ca am hpv - am gasit pe net ca se poate localiza si in uretra si ma gandesc ca sangerarile astea sporadice sa nu apara din cauza asta; cand m-a palpat doctora mea, uretra era dureroasa ...cam asta doc,

cele bune

alanina

Ultima oara a fost editat de alanina (2008-07-04 18:45:01)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.