homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu se mai opreste sangerarea....e ceva cu mine????

#1 2008-07-04 02:53:54

deiutza0
New member
Inregistrat: 2008-06-24

nu se mai opreste sangerarea....e ceva cu mine????

vam mai scris odata acest subiect ....de 23 de zile iau marvelon ... si miati spus cand eram la a 15 zi de cand luam   ...ca am un spotting un efect secundar la aceste tablete....si ca trebuie sa se opreasaca...sangerarea.. sunt la a 23 -a zi si nu sa oprit ....mai astept ma duc la doctor sunt motive sa ma ingrijorez ???o sami vina ciclul luna asta?acum sangerarea e spre maroniu si nu e in cantitate mare e posibil sa fiu insarcinata ?ca de cateva ori am si uitat sa iau tableta si am luato cu  maxim 4 ore intarziere de la ora stabilita...va rog sa ma ajutati ....sa stiu ce sa fac...multumesc!!

Ultima oara a fost editat de deiutza0 (2008-07-04 03:11:18)

Daca cineva iti spune 'te iubesc', tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte.

#2 2008-07-04 05:00:20

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: nu se mai opreste sangerarea....e ceva cu mine????

spottingul este normal in primele 3 luni...pana se obisnuieste organismul cu anticonceptionalele. desigur, nu e obligatoriu sa tina 3 luni...la unele fete li s-a oprit dupa 1-2 saptamani, la altele cand au inceput a 2a folie, dar in primele 3 luni e normal (deci nu ai motive sa te ingrijorezi). acum, fiind in a 23-a zi banuiesc ca esti in pauza si trebuie sa te astepti sa vina menstra...deci s-ar putea ca sangerarea sa devina putin mai abundenta zilele astea. cu putin noroc, dupa ce se opreste menstra vei scapa si de spotting (la mine asa a fost), dar daca totusi tot continua nu trebuie sa te sperii...e normal, inseamna ca organismul tau inca se obisnuieste cu AC. De abia daca dupa cele 3 folii tot nu se opreste spottingul (desi nu cred sa fie cazul), va trebui sa te duci la doctor sa ti le schimbe (ca ar fi o dovada ca pastilele respective nu sunt potrivite organismului tau)....dar repet...nu cred ca va fi cazul. Oricum, la sarcina nu e cazul sa te gandesti. Daca le iei corect (deci fara intarzieri mai mari de 12 ore, fara diaree sau varsaturi in primele 4 ore de cand ai luat pastilele si fara tratamente cu antibiotice sau antidepresive) anticonceptionalele sunt sigure 100%.

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-07-04 05:01:13)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#3 2008-07-04 06:48:26

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

pe mine m`a tinut toata luna spottingul..asa ca stai linistita..daca nici dupa menstra nu se opreste,mergi sa le schimbi

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#4 2008-07-04 07:59:34

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

e spotting atata timp cat nu sangerezi mult nu ai de ce s ate stresezi..... de schimbat le schimbam daca mai apare si dupa primele 3 luni de acomodare smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-07-04 09:33:31

elena26
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-01

e bine sa-i explicam si cum e cu diareea in primele 4 ore....ca si eu am citit tot ceva de genu cum ati zis voi mai sus si am fost speriata...ca am avut diaree la o ora jumate dupa pastila...si fetele de aici m-au linistit ca nu-s probleme...deci tb sa ai cel putin 4 scaune moi..

Publicitate

loading...

#6 2008-07-04 10:45:25

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

deiutza, ai putea lua juma de fiola de vitamina k-fitomenadion vreo 2-3 zile si ar trebui sa se opreasca definitiv

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#7 2008-07-04 10:47:26

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Vitamina K are efecte secundare urate si nu merita iti spun sigur. Plus ca nu se da fara reteta ...

Fericita mamica de Aida Maria!

#8 2008-07-04 18:44:09

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

andreea_andy2 a scris:

Vitamina K are efecte secundare urate si nu merita iti spun sigur. Plus ca nu se da fara reteta ...

se da fara reteta, ca am luat eu si nu m-a intrebat nimeni de reteta. dar de efecte secundare intr-adevar...asa e. Eu am luat la sfatul a 2 medici si incepand cu luna urmatoare de dupa vitamina k am inceput sa am hemoragii la ciclu (nu stiu neaparat daca din cauza vitaminei k...dar eu una nu o sa mai iau niciodata)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.