|
Nu esti logat.
Indiferenta-2#20 2008-07-05 23:26:35
Re: Indiferentaeu m-am obisnuit cu gandul ... indiferenta nimanui nu ma mai doare! de cand nu mai am parinti mi-am creat un scut de protectie, in timp, si cred ca incepe sa se simta! imi e la fel de indiferent!!! nu ma implic nici eu mai mult decat o fac cei din jur pt mine! punct. Offline #21 2008-07-06 15:37:55
Re: Indiferentadaca e cu masura...eu cred ca prinde bine in ambele cazuri:daca tu esti indiferent cu altii sau daca altii sunt indiferenti fata de tine.atunci e ok dar devine enervant atunci cand esti tratat cu indiferenta un timp indelungat si simti ca ceilalti se inchid in fata ta si nu ai ce sa faci.sau atunci cand tratezi cu indiferenta si te astepti ca ceilalti sa reactioneze,dar in schimb sa ti se raspunda tot cu indiferenta.(consider ca asta chiar e cel mai naspa lucru) Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #22 2008-07-06 17:23:42
Re: Indiferenta
asa si eu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|