homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare-2

#20 2008-07-07 20:12:17

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: intrebare

purple daca vrei sa faci pauza fa 5 sau 7 zile cum vrei tu desi daca nu faci pauza 7 zile exista riscul sa o dai iar in spotting din cauza asta te-am intrebat cate zile vrei sa faci pauza.... pilulele alea 2 nu iti afecteaza organismul cu nimic... oricum vezi ca daca le intrerupi o sa incepi sa sangerezi mai puternic smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#21 2008-07-08 08:53:14

purple_flower
Full member
Inregistrat: 2008-03-09

evilpink mesajul tau m-a facut sa nu le intrerup aseara de frica sa nu sangerez mai rau ...am luat si a 3-a pilula , si vad ca in continuare sangerez foarte putin ....este adevarat ca decand iau pilule s-a mai redus cantitatea menstrei , dar totusi acum e putin de tot ,si ca si culoare seamana cu spottingul .....poate e spotting dar ieri am avut si crampe destul de puternice care m-au indus in eroare... sper sa se opreasca hmm

#22 2008-07-08 08:58:07

evilpink
Banat

purple mie imi suna a spotting mai ales ca sangerarea a aparut cand inca luai pilule din folia anterioara,am inteles eu bine?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#23 2008-07-08 09:09:08

purple_flower
Full member

da,ai inteles bine evilpink... diferenta e ca vineri si sambata cand a aparut au fost niste pete foarte micute maronii , iar de sambata s-au transformat in pete visinii mult mai mari ....

#24 2008-07-08 09:10:06

evilpink
Banat

tot spotting este.... ideea e ca nu stiu cat o sa te tina....

puss puss puss

Publicitate

loading...

#25 2008-07-08 09:14:30

purple_flower
Full member

am avut spotting doar la prima folie si ma bucuram ca am scapat si tocmai acum cand am terminat a 4-a again .... prima oara m-a tinut o sapt hmm si totusi as fi mai linistita sa fie spotting decat menstra pt ca atunci ar insemna ca pilule astea nu functioneaza deloc in organismul meu dc nu pot sa opresc menstruatia cu ele , cine stie , poate nici nu ma protejeaza cum ar trebui

#26 2008-07-08 09:16:25

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

De protejat esti protejata daca el iei corect. Insa ... daca se mai intampla si pe folia asta sa-ti apara sptting-ul catre final, mergi la medic sa le schimbi.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.