|
Nu esti logat.
Sunt sanse sa ramai insarcinata in prima zi dupa terminarea menstrPagini: 1
#1 2008-07-08 17:26:40
sunt sanse sa ramai insarcinata in prima zi dupa terminarea menstram avut un contact sexual care s-a lasat cu prezervativul spart vineri spre sambata noaptea si eu de obicei iau desorell trebuia sa incep folia sambata seara dar am inceput-o abea luni dimineatza...ar trebui sa imi fac probleme?....:(ca sunt putin cam stresata Offline #2 2008-07-08 18:38:37
Re: sunt sanse sa ramai insarcinata in prima zi dupa terminarea menstrNu e cazul sa-ti faci probleme. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-07-08 18:40:56
Re: sunt sanse sa ramai insarcinata in prima zi dupa terminarea menstrdar de acum inainte sa iei corect pastilutele, in ziua in care trebuie Offline #4 2008-07-08 18:58:33
Re: sunt sanse sa ramai insarcinata in prima zi dupa terminarea menstrsa te protejezi suplimentar 7 zile Offline #5 2008-07-08 19:11:39
Re: sunt sanse sa ramai insarcinata in prima zi dupa terminarea menstr sooper...am scapat...gata de acum iau pastilutza corect Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|