homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Galma/umflatura in gat

#1 2008-07-08 19:14:10

canaria
New member
Inregistrat: 2007-10-03

galma/umflatura in gat

buna ziua tuturor...

sunt foarte speriata si m-am gandit sa-mi expun problema aici ca poate gasesc pe cineva care a trecut prin asa ceva si ma mai linistesc un pic.

duminica trecuta am observat o "galma" la nivelul gatului, mai exact central, apx 2 degete mai jos de barbie. este tare si nu ma deranjeaza deloc, nici macar la palpare.

astazi am fost la ORL si mi-a dat dl doctor tratament cu ketonal si fastum gel. oare nu ar fi trebuit sa-mi dea si un antibiotic?

mi-a zis sa urmez tratamentul timp de 5 zile si daca nu se retrage umflatura, inseamna ca este un chist si va trebui operat de urgenta!

sunt absolut disperata...am citit si pe net despre tot felul de noduli cancerosi, etc..

a trecut cineva prin asta? sau stiti ce poate fi??

#2 2008-07-09 01:09:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: galma/umflatura in gat

si care a fost diagnosticul?

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-07-09 11:15:53

canaria
New member
Inregistrat: 2007-10-03

pai tocmai...nu este un diagnostic exact. ori este o inflmatie si ar trebui sa se retraga dupa 5 zile, ori este un chist ce va trebui operat.
dupa cele 5 zile de tratament va ajunge la o concluzie..

#4 2008-07-09 11:17:14

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pia nu prea ai ce sa faci decat sa urmezi tratamentul si sa vezi ce se intampla...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-07-09 11:23:45

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Canaria, relax! Nu poate fi un lipom, spre exemplu?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.