homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce se intampla daca trec de la karissa la yasmine?

#1 2008-07-08 23:52:05

gladys
Membru
Inregistrat: 2008-07-08

ce se intampla daca trec de la karissa la yasmine?

Am o problema....as vrea sa plec la mare, dar perioada in care ma pot duce coincide cu perioada cand imi vine menstruatia.Iau de 2 ani karissa cu pauza de 4 luni intre ani.Am intrebat un ginecolog(prin telefon), ce as putea face sa imi intarzii menstruatia cu cateva zile si mi-a recomandat sa iau 2 folii consecutive de Yasmine fara pauza.Problema e ca acest medic nu m-a intrebat ce anticonceptionale iau si eu am uitat sa-i spun.As vrea sa aflu parerea d-nei doctor si a voastra in legatura cu aceasta trecere de la un anticonceptional la altul si daca este o metoda buna pentru intarzierea menstruatiei.Tin sa mentionez ca in seara asta am luat prima pastila de yasmine dupa pauza de 7 zile de cand am terminat folia de karissa.Va multumesc

P.S. Este un site interesant si sper ca aici imi voi gasi raspunsurile la multe intrebari.

#2 2008-07-08 23:57:26

persifona
Vizitator

Re: ce se intampla daca trec de la karissa la yasmine?

Nush de ce ai schimbat aiurea pe Yasmine.. bine, ca nu-i vina ta. Trebuia sa legi 2 folii de Karissa.
Sper sa-ti fie bine si cu yasmine, dar daca te intelegeai bine cu Karissa, trebuia sa continui.

Ultima oara a fost editat de persifona (2008-07-08 23:57:55)

#3 2008-07-08 23:58:11

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

nu au aceeasi concentratie...si trebuia sa vb cu dr despre asta ca poate nu ti se vor potrivi. nu inteleg de ce ni continuat cu karissa..te simteai rau de la ele?

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-07-08 23:58:38)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#4 2008-07-09 18:11:50

gladys
Membru
Inregistrat: 2008-07-08

nu ma simteam rau dar m-am gandit ca daca ginecologul a spus asta inseamna ca stie ceva...doar e ginecolog.....asta e fost tot.....deaocamdata am luat prima pastila ieri si nu s-a intamplat nimic....mai vad pe parcurs....merci mult

#5 2008-07-09 18:24:49

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

gladys a scris:

daca ginecologul a spus asta inseamna ca stie ceva...doar e ginecolog.....

din pacate nu te poti lua dupa asta...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.