|
Nu esti logat.
Dilema mare si situatie nasoala...-3#39 2008-06-21 20:53:43
Re: Dilema mare si situatie nasoala...mika.. merita multe, pentru ca-l iubesc, sau l-am iubit, sau o sa-l mai iubesc, sau inca il iubesc.. (de o perioada incoace sunt tare debusolata din multe puncte de vedere), si pentru ca de ceva vreme incoace isi da si el sislinta sa ne fie bine. Offline #40 2008-06-21 20:56:18
Re: Dilema mare si situatie nasoala...atunci sa ii spui, sa vezi cum rectioneaza. imipari confuza in privinta lui, poate gasesti raspunsuri vorbind cu el iubesc+Camelia+Matei Offline #41 2008-06-22 13:26:32
Re: Dilema mare si situatie nasoala...sincer mie mi se pare extrem de deplasat daca s-ar supara ca pleci cu mama ta. Uite daca comenteaza spune-i ca si el a mers fara tine in delta si asa o sa fiti chit ... barem sa ai si tu ceva cu care sa-i scotii okiii "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #42 2008-06-22 13:33:02
Re: Dilema mare si situatie nasoala...waiii...ce m'am enervat!!! Auzi la el,ca se supara daca te duci cu mama ta.. Cred ca tu esti suficient de desteapta sa vezi ca ar trebui sa te duci cu mama ta.. El este azi,maine poate nu mai e..e cu alta..Dar mama ta e mereu acolo pt tine,cand ai nevoie.. Offline #43 2008-06-22 13:49:26
Re: Dilema mare si situatie nasoala...nu ai curajul sa-i spui lui ca vrei sa mergi cu mama ta la mare fiindca te gandesti ca se va supara? Si mai sus scriai ca nu vrei sa-l convingi sa te lase ci doar vrei sa-i vezi reactia? Sa te laseeeeeeeeeeeeee? Am citit bine? Da cine e el de trebuie sa te lase? Eu nici nu as fi stat la discutii. Daca ii convine bine, daca nu iar e bine. Adica tu nu mai ai voie sa faci un concediu cu mama? Asa ceva e pur si simplu penibil. Exact ce-i ziceam zilele trecute unei colege care imi povestea ca vrea sa se tunda da nu o lasa barbatul ei. Da ce te leaga? Mergi acasa cu parul scurt si daca e normal la cap accepta daca nu ii trece peste cateva zile. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline Publicitateloading...
#44 2008-06-22 16:37:26
Re: Dilema mare si situatie nasoala...de acord cu fetele, love. du-te cu mami tau...sun-o si zi-i ca mergi cu ea...e clar ca ar vrea sa mearga cu tine nu cu prietena ei. mai ales daca era asa fericita cand te-a anuntat. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #45 2008-06-22 16:40:41
Re: Dilema mare si situatie nasoala...Ma pun in locul tau ... daca mi-ar zice mama sa mergem aman2 la mare ce as face ? AS MERGE . as vorbi cu B i-as explica ca plec cu mama o saptamana la mare si sunt sigura ca nu s-ar supara . n-ar avea de ce . sa fie gelos pe " SOACRA-SA " ???!!! cum naiba ? e aiureah al tau daca se supara pentru lucrul asta . eu zic sa vorbesti cu mama ta cat mai ai timp si sa te duci cu ea . Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #46 2008-06-22 17:08:27
Re: Dilema mare si situatie nasoala...
exact N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #47 2008-06-23 02:05:56
Re: Dilema mare si situatie nasoala...Deci ... Offline #48 2008-06-23 02:20:36
Re: Dilema mare si situatie nasoala...distractie placuta love super tareee k nu s'a suparat, ar fi chiar aiurea Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #49 2008-06-23 02:32:45
Re: Dilema mare si situatie nasoala...da, ar fi fost aiurea.. adica m-ar fi dezamagit super tare ca nu poate sa ma inteleaga, sa inteleaga ce simt, sa fie alaturi de mine.. si ar fi insemnat ca niciodata nu m-as putea baza pe el. Offline #50 2008-06-23 08:56:34
Re: Dilema mare si situatie nasoala...mai Loveable si cand ma gandesc ce de te-ai mai panicat. Imi venea sa te bat cand citeam ce scri. Ma bucur pentru tine si iti doresc un concediu minunat impreuna cu mama ta. Bucura-te ca nu se stie cand se iveste urmatoarea ocazie. Distractie placuta. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #51 2008-06-23 09:31:17
Re: Dilema mare si situatie nasoala...love vezi k a fost ok?si tu il acuzai inainte sa vb cu el e drept,tu stii mai bine ce reactii poate avea...dar ai zis k acum isi mai da si el silinta sa fie bine... uite k nu s-a suparat,sau macar s-a gandit la faza cu delta si s-a simtit cu musca p caciula ma bucur pt tine have fun la mare! i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #52 2008-06-23 09:50:34
Re: Dilema mare si situatie nasoala...loveable, ma scuzi ca ma bag dar vreau sa iti spun parerea mea. Offline #53 2008-06-23 10:59:19
Re: Dilema mare si situatie nasoala...eu: da` .. da` tu faci prostii daca plec Ultima oara a fost editat de deliav (2008-06-23 11:00:24) baby Dragos Offline #54 2008-06-23 11:21:55
Re: Dilema mare si situatie nasoala...ah nu...chiar nu aia era dilema mea ca face prostii... Offline #55 2008-06-23 11:23:42
Re: Dilema mare si situatie nasoala...totul e bine cand se termina cu bine Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #56 2008-06-23 11:48:34
Re: Dilema mare si situatie nasoala...yap... baby Dragos Offline #57 2008-07-10 03:42:27
Re: Dilema mare si situatie nasoala...fetiliiiiiii m-am intors.. acu o saptamana de fapt, dar n-am apucat sa intru pe forum. a fost dragut va povestesc eu odata cand o sa am mai mult timp Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|