homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E normal?

#1 2008-07-06 09:14:56

gipsyheart
New member
Inregistrat: 2008-07-06

e normal?

Buna ziua,
am si eu o mica problema,o sa radeti poate,dar pt mine e grava.Am tot auzit ca anticonceptionalele provoaca scaderea "poftei",numai ca la mine e invers.Iau "Microgynon "de 6 luni,nu am avut efecte neplacute,decat ca mi se pare ca mi s-au marit sanii si.....am o pofta de necontrolat.Adica...cum il prind.....Si am ajuns sa ne certam din cauza asta.Si cam incepe sa doarma la mama lui...si nu imi convine.Exista un anticonceptional care sa nu dea reactia asta? Dar sa nu fie Jasmine sau Diane,ca am avut mari probleme de la ele.Imi place Microgynonul ,mi-a reglat ciclul,nu mai am dureri,dar ma omoara ..." pofta " asta continua
E normala?

#2 2008-07-06 09:24:32

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: e normal?

Gipsy ... fiecare femeie reactioneaza in felul ei la pastile. La unele scade libidoul, la altele creste. Doar medicul de plannig te poate sfatui in aceasta privinta. Asa ca ... fa-i o vizita.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-07-06 11:05:30

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu cred altceva...poate acum ca iei anticonceptionale esti super sigura ca nu are ce sa se intample adica nu ai cum sa ramai insarcinata si de asta....o sa treaca, zic eu smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#4 2008-07-06 11:45:12

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Wildhoney a scris:

eu cred altceva...poate acum ca iei anticonceptionale esti super sigura ca nu are ce sa se intample adica nu ai cum sa ramai insarcinata si de asta....o sa treaca, zic eu smile

hmm... asta cred si eu smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-07-10 06:41:01

gipsyheart
New member
Inregistrat: 2008-07-06

Am fost la  un doctor,a ras de mine si a facut o "gluma" proasta . M-a sfatuit sa imi iau amant.Mai bine il asteptam pe doctorul meu obisnuit.Cel putin el nu a ras de mine niciodata.E adevarat ,nu am experienta, sotul meu e primul si singurul,dar nu cred ca e ceva rau in asta.
L-am sunat pe medicul meu si mi-a zis sa ma duc la un doctor Parvu,care cica e serios ,da nu prea vreau sa mai fac experiente.
Multumesc frumos pentru raspunsuri
cool

Publicitate

loading...

#6 2008-07-10 10:32:01

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

unii barbati s-ar bucura ca femeia sa fie cat mai dornica........, acuma e o problema daca vrei zilnic de n ori.......

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#7 2008-07-10 10:57:03

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

sau in ce momente te apuca zgandareala tongue

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.