|
Nu esti logat.
Analiza hpv#1 2008-07-10 12:57:37
analiza hpvAm si eu o nelamurire....am inceput un tratam cu anticonceptionale de o luna d zile...sunt deja la penultima pastiluta si scurgerile nu au incetat...m-am documentat si am inteles k e o reactie a anticoncept si se numeste spotting.Ginecol mi-a recom o analiza hpv,iar intrebarea mea este:pot face analiza intr-o astfel d situatie?Exista posibilitatea ca rez sa nu fie cel real dc ma duc sa o fac in timpul "spottingului"?As vrea sa o fac cat mai rpd sa scap d grija...Va multumesc Offline #2 2008-07-10 12:59:00
Re: analiza hpvmahaela fa testul hpv dupa ce scapi de spotting e cel mai corect asa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-07-10 13:05:52
Re: analiza hpvcelulele sangvine pot interfera cu rezultatele testului...asa ca dupa ce scapi de spotting... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|