|
Nu esti logat.
Bulimia#1 2008-07-01 09:22:51
bulimiabuna dimneata fetele frumoase.Am si eu o problema de fapt mai bine spus o intrebare,prietena mea cea mai buna este obsedata ca e grasa desi arata super bine,de curand mi-a spus ca a descoperit o dieta "super" in care mananca orice si apoi vomita.M-am ingrozit cd am auzit-o pt ca stiu ca este nesanatos,dar problema ei e alta pe langa asta ea si-a inceput viata sexuala si prietenul ei o protejeaza ejaculand in afara.desi trbuia sa ii vina ciclu pe 28 suntem in 1 si nu i-a venit.Eu m-am gandit sa nu fie de vina si vomatul,adica aceasta bulimie.Ce ne sfatuiti sa facem ?ea este foarte rusinoasa .sa cumparam un test de sarcina ?va multumesc mult Offline #2 2008-07-01 09:27:13
Re: bulimiase paote sa fie si din cauza bulimiei intarzierea dar nu putem sa excludem o sarcina.poate sa faca un test de sarcina la o intarziere de 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-07-01 09:28:04
Re: bulimianu are rost inca...la 7 zile de la intarziere...in ceea ce priveste cealalta "problema" atata timp cat ea nu realizeaza ca isi face rau... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-07-10 14:09:11
Re: bulimiabuna din nou .va multumesc pt raspunsuri si acuma sa va povestesc .prietena mea si-a facut testul de sarcina(are doar 18 ani) a crescut cu mine si mi se pare un copil de asta ziceam ca doar 18 ani si sa faca test de sarcina dar eu am fost mai "tarzie" in ale sexualitatii:))asa cum spuneam si-a facut testul de sracina dar a tinut betisorul mai mult de 3 secunde in urina mai e relevant rezultatul?oricum a iesit negativ dar intrebarea ei este de ce o dor sanii?ciclu nu i-a venit inca.am intrebat-o dc mai vomita si mi-a zis ca a mai facut-o numai o datai-am sugerat sa se duca la un endocrinolog sau ginelog pt pb cu ciclu.ce ma sfatuiti ?cu ce s-o ajut?ea decat se vaieta.va pup pe toate Offline #5 2008-07-10 14:12:43
Re: bulimiada testul e valabil se poate ca durerea de sani sa se datoreze spm... daca tot nu apare sa mearga la un ginecolog sa ii dea sa vina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|