|
Nu esti logat.
Se umfla, se rosesc de la soare#1 2008-07-03 21:20:55
Se umfla, se rosesc de la soareBuna fetelor ! Am o problema cu mama mea ... cum ajunge afara si da soarele de mainile ei cum i se umfla , i se rosesc si o mananca ... Problema a aparut de vreun an.O idee ce-ar putea fi ? Eu am zis ca o fi alergica ... nush ... Am nevoie de niste idei ....Va rog ms Offline #2 2008-07-03 23:34:04
Re: Se umfla, se rosesc de la soarear trebui sa mearga la medic...la dermatolog...e posibil sa fie alergica la soare...si/sau sa se dea cu o crema de soare cu protectie ridicata inainte sa iasa afara... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-07-04 00:09:21
Re: Se umfla, se rosesc de la soareeste alergie solara. eu am patit asa ceva la mare acum cativa ani...dar pe zona pieptului. at am luat antihistaminice cateva zile (aerius de ex) si hidrocortizon aplicat local si...m-am ferit de soare mai ales in acea zona. oricum...tre' sa mearga neaparat la un medic si sa fol in general crema cu protectie solara chiar dc nu e la plaja si pe maini si pe restul corpului, mai ales pe zonele mereu expuse (fata, piept, maini...) Offline #4 2008-07-05 12:33:14
Re: Se umfla, se rosesc de la soareok... ms pt raspunsuri Offline #5 2008-07-05 15:22:33
Re: Se umfla, se rosesc de la soareasha am patit eu anul asta pe decolteu....dar de ce fix de anul asta si alti ani nimic? 6 ani de dragoste Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-05 15:27:37
Re: Se umfla, se rosesc de la soarejj paote iti trebuie ceva cu factor si mai mare de protectie.... eu o sa imi iau pt.corp cu factor 40 si pt.fata 50 VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-07-05 15:28:57
Re: Se umfla, se rosesc de la soaredoar la decolteu poate..ca'n rest sunt neagra deja si n'am probleme....la decolteu ma bronzez mai greu... 6 ani de dragoste Offline #8 2008-07-09 17:28:43
Re: Se umfla, se rosesc de la soareAm si eu o problema de genul.. Am fost la medic si mi-a dat un tratament cu urmatoarele medicmaente: Hydrocortisone(injectie i.m), alerid, aerius, clorfeniramin, cal-c-vita si advantan milk din a 5-a zi de tratament. As vrea sa stiu daca vreun medicament din cele enumerate reduce efectul anticonceptionalelor.ms mult. pupici Offline #9 2008-07-09 17:32:58
Re: Se umfla, se rosesc de la soareNu cred ca interactioneaza nimic din astea... mai asteapta pareri Offline #10 2008-07-09 17:47:52
Re: Se umfla, se rosesc de la soareLa Hydrocortisone ma gandeam... Ok, ms .. mai astept Offline #11 2008-07-10 20:57:22
Re: Se umfla, se rosesc de la soaremai primesc si eu vreo parere? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|