homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum se poate inchide un id de messenger???

#1 2008-07-11 12:20:31

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

cum se poate inchide un id de messenger???

fetelor, as vrea si eu sa stiu cum as putea sterge un id de messenger, sau daca se poate sterge ...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#2 2008-07-11 12:25:43

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: cum se poate inchide un id de messenger???

nu se poate
dar nu mai intra pe el si dupa un timp poate expira smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2008-07-11 12:26:20

tess
Full member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-02-11

nu stiu sa se poata sterge neutral , dar poti in schimb sa-l faci inactiv

Messenger - My Profiles si de acolo ai p[osibilitatea sa-l faci inactiv smile

big_smile Smile! big_smile

#4 2008-07-11 12:27:56

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Mergi in lista din messenger. Dai click dreapta pe Idul pe care doresti sa il stergi si apesi "delete".
Daca doresti ca respectiva persoana sa nu te mai poata vedea cand intri online/offline si sa nu mai poata sa te contacteze, trebuie sa o adaugi la "ignore list".
Totusi intrebarea ta ma duce la gandul ca tu vrei sa iti stergi propriul id? Un id e legat de un mail sau e un profil nou creat unui email deja existent. Daca e email nu il poti face pur si simplu sa dispara, daca e profil se poate sterge.
Zi-mi mai clar ce vrei sa faci.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#5 2008-07-11 12:35:20

my_aa
Insomniac member

pai aveam un id pe care nu vreau sa il mai folosesc, si as vrea sa il sterg, si mail-ul la fel sa nu mai pot primii mailuri pe el , si id-urile le-am sters din lista si dupa aceea am bifat optiunea ignore pentru toate persoanele care nu sunt in lista, si cand am intrat iar pe  el, au aparut acolo cele pe care le stersesem... sad

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#6 2008-07-11 12:37:57

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

daca tot vrei sa-l stergi, nu e mai simplu sa nu mai intri pe el deloc?! adica, nu-i tot aia? nu-l mai folosesti, nu mai stii nimic de el

Just like a tattoo
I'll always have you...

#7 2008-07-11 12:42:00

my_aa
Insomniac member

gata am reusit tongue
va multumesc mult tuturor celor care ati vrut sa ma ajutati puss
http://www.masterszone.net/cum-sa-sterg … -de-yahoo/ aici spune cum se poate sterge un id

Ultima oara a fost editat de ane_mona (2008-07-11 12:56:10)

#8 2008-07-11 13:04:06

tess
Full member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-02-11

m-am interesat si pana la urma cica se poate sterge, da` n-am incercat smile

https://edit.yahoo.com/config/delete_user, scrii parola, apoi codul de securitate, apoi apesi Terminate this Account.
Dupa aceea, nu o sa te mai poti loga pe acel cont, iar contul va fi sters definitiv dupa 3 luni (spun ei)... wink

big_smile Smile! big_smile

#9 2008-07-11 23:16:53

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

...si in alea 3 luni le poti da mail sa ti-l reactiveze

Nobody home

#10 2008-07-12 16:51:12

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

anorien a scris:

Mergi in lista din messenger. Dai click dreapta pe Idul pe care doresti sa il stergi si apesi "delete".
Daca doresti ca respectiva persoana sa nu te mai poata vedea cand intri online/offline si sa nu mai poata sa te contacteze, trebuie sa o adaugi la "ignore list".
Totusi intrebarea ta ma duce la gandul ca tu vrei sa iti stergi propriul id? Un id e legat de un mail sau e un profil nou creat unui email deja existent. Daca e email nu il poti face pur si simplu sa dispara, daca e profil se poate sterge.
Zi-mi mai clar ce vrei sa faci.

buna,
si pe mine ma intereseaza niste chestii de pe mess, daca ma poti ajuta
nu am inteles cu "ignore list"- unde tre sa intru sa fac treaba asta?
si a doua treaba : cum fac cand intru pe mess sa nu fiu vazuta de nimeni in afara de varianta  cu invisible... am o cunostinta care face asa si nu-mi dau seama nici de pe mail daca este pe mess s-au nu, numai ma trezesc ca ma contacteaza ...si nu pot sa o vad nicaieri
mersi

am gasit mersi oricum

scz ca te tot sacai
eu daca pun in lista "ignore list" pot sa contactez persoana si sa vorbesc cu ea normal? deci ea nu ma vede?

Ultima oara a fost editat de asim (2008-07-12 18:20:51)

#11 2008-07-12 16:53:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

1.Messenger-Preferences si selectezi din stanga ignore list
2. dai click dr pe userul respectiv din lista...Stealth settings si selectezi appear permanently offline...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.