|
Nu esti logat.
Help:((#1 2008-07-13 03:00:55
help:((am o rugaminte...spuneti`mi si mie cate sanse exista ca dupa 2 luni in care nu mi`a venit CM si testele sunt negative...sa fiu insarcinata??((( totusi..n`am nici`o simptoma....dar mi`e frica...am citit si au scris multe ca li s`au intamplat:(( la medic nu pot sa ma duc...mama nu stie ca mi`am inceput viatza sexuala:| Offline #2 2008-07-13 03:04:09
Re: help:((daca testele sunt negative, eu zic ca e doar o intarziere. ar trebui sa te duci la medic sa-ti dea ceva sa-ti vina ciclul. nu e nevoie sa stie mama ta, te duci cu o prietena sau cu iubitul si gata. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #3 2008-07-13 03:29:39
Re: help:((vezi k poate sa intarzie si de la stres, asa k stai calma k o sa vina el dar ar fi bine sa ajungi si la un medic, caci s-ar putea sa fie si o dereglare http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|