|
Nu esti logat.
Ora#1 2008-07-13 17:57:14
oraiau pastila in fiecare dimineata cand ma trezesc.este afectata contraceptia daca le iau in modul asta?pentru ca nu le iau la aceasi ora le iau intre orele 9-12. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2008-07-13 17:58:48
Re: oradaca iei antibiotic trebuie protectie suplimentara pe toata durata tratamentului + inca 7 zile(7 pastile inghitite corect) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-07-13 18:00:41
Re: oraasa ma gandeam si eu dar nu eram sigura. am uitat de cand n`am mai luat antibiotic :">. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #4 2008-07-13 21:54:20
Re: oraOff topic : titlul apare si se intelege ceva de genu` Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|