|
Nu esti logat.
Dereglare/sarcina?#1 2008-07-14 15:51:40
Dereglare/sarcina?Trebuia sa-mi vina menstruatia sambata pe 5. Am facut prostia de a lua Orgametril joi, vineri si sambata, pentru amanare. Sambata am avut contact sexual, dar desi am intrerupt Orgametrilul nu mi-a venit nici pana azi. Nu prea vad unde ar putea aparea ovulatia in schema asta, dar...ar fi posibil sa fi ramas insarcinata? Si daca nu-mi vine in cateva zile, pot sa incep anticonceptionale pentru reglare? (am mai luat pana acum cateva luni) Offline #2 2008-07-14 15:55:50
Re: Dereglare/sarcina?daca doar sambata le ai intrerupt mai asteapta...si mare prostie ai facut cu orgametrilul ala dar in fine...e organismul tau... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-07-14 16:03:17
Re: Dereglare/sarcina?Sambata cealalta. E o sapt si ceva. Stiu ca e o tampenie ce-am facut. Offline #4 2008-07-14 16:04:37
Re: Dereglare/sarcina?Eu sunt de parere ca e o dereglare si nu sarcina. Insa cred ca ai facut o mare greseala cu orgametrilul si acum suporti consecintele. Mai asteapta menstra. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-07-14 16:06:00
Re: Dereglare/sarcina?yasha...mergi atunci la medic... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|