|
Nu esti logat.
Nelamuriri...#1 2008-07-17 20:45:13
nelamuriri...buna seara. va rog sa ma ajutati cu un sfat. ultima menstruatie am avut-o pe data de 9 martie. la sfatul medicului am facut 5 zile de utrogestan, cate 2 seara dar nu nicio modificare. mi-am facut analize hormonale, au iesit in limite normale mai putin progesteronul care are valoarea de 0,01. mi s-a recomandat duhaston ( 5 zile ). in acest moment am mai contactat alt medic care mi-a propus efectuarea unui chiuretaj care implica si recoltare de mucoasa pt analiza...va rog sa ma ajutati! ce sa fac? am 35 ani. multumesc Offline #2 2008-07-18 08:10:55
Re: nelamuriri...ai fost si la endocrinolog? Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-07-18 08:13:24) Offline #3 2008-07-18 09:05:06
Re: nelamuriri...Eu acum aud de chiuretaj pentru a provoca menstra ... sau pentru a recolta mucoasa. Eu una, cu analizele in dinti, as merge la un endocrinolog. Numai el poate descoperi cauza progesteronului atat de scazut. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|