homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Big probl .:(((

#1 2008-07-18 11:35:25

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

big probl .:(((

fetelor va rog frumos sa ma ajutati.....
iau antibb cam de 1 an....si de la o vreme (de putin vreme ma simt f slabita am ameteli)
ideea e ca am inceput sambata la ora 20 o noua folie...am avut contact pe la 6 dimineata duminica....si....astazi dimineata am fost sa mi se faca analizele si mi s-a facut incredibil de rau ca sa nu zic ca dinainte eram f slabita si ametzita...dar aproape ca am lesinat in cabinet, eram super alba si tremuram si asa cv nu mi se intampla de obicei...adik imi e frica de analize dar nici chiar asa....
ideea e ca pastilele le-am luat destul de regulat de sambata...adik cu mici intarzieri de juma de ora sau ceva in genul....credeti ca este posibil sa ma fi molipsit cu un bebe asa?????

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#2 2008-07-18 11:38:16

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: big probl .:(((

nu esti insarcinata alta este cauza: lipsa de calciu,te-ai dus nemancata la analize si ti- scazut glicemia, e si foarte cald afara etc

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-07-18 11:39:57

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

multumesc din suflet ca m-ai lini puss kisses

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#4 2008-07-18 11:40:33

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu ai pt.ce si ai grija de tine bea multe lichide si manaca smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.