homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

NU MAI POT.......-4

#58 2008-07-18 00:08:10

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: NU MAI POT.......

imi pare rau carmen sad cred k e oribil...te gandesti k ar fi putut sa mai traiasca saraca,k inca nu era vremea ei grater
sincer politia nu va face nimic. politia nu face nimic nici pt oameni,crezi k va face pt animale? o sa spuna k  nu le pasa de "o pisica amarata si batrana" sad
nu ai ce sa faci. de plans ai fi plans dupa ea oricum sad
adopta alta pisicuta,desigur k nu o va inlocui p cea care tocmai a murit,dar transforma-ti toata suferinta in dragoste pt alt suflet inocent. nu prea ai ce face altceva!
noi,proprietarii de animale,ne asumam si acest risc cand crestem un animal...stim k el va muri si k vom suferi...asta e.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#59 2008-07-18 17:28:30

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mika a scris:

theSame_ElaElis a scris:

regretabil... eu ma declar sceptica ! nu cred ca vor lua vreo masura! doar traim in Romania unde sunt oameni agresati si nu se baga nimeni.... am auzit din gura unei colege... profesoara, femeie serioasa.... cum un prieten de al ei, politist, i-a spus ca dc ea ar fi agresata pe strada si el ar vedea nu s-ar baga pt ca si-ar risca viata si ar ramane familia lui in lipssa.... asa ca ...noi sa fim sanatosi si sa nu ne bazam prea mult pe politie!

si eu cred la fel...... neutral

un prieten a vazut live o faza de asta... cum se uitau 2 politai la o fata care fugarea o tiganca ce-i furase portofelul... noroc ca tipa a avut vana si a prins-o ea pe tiganca si a batut-o, impreuna cu fratele ei pe care l-a chemat urgent... dar politaii efectiv se uitau sad

carmen... tu ce ne mai zici? cum esti? puss

iar nenorocitul ar merita mai mult decat vorbe... eu una nush daca as putea vorbi ceva cu ala... nici sa-l injur nu mi-ar veni... mi-ar fi prea scarba

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#60 2008-07-18 18:38:20

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

neutral incredibil. nu pot sa cred ca exista asemenea oameni.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#61 2008-07-18 19:21:16

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu sunt bine... am ingropat ieri pisica, azi-noapte m am gandit numai la ea, mi am amintit cate nebunii a facut si de cate ori a scapat cu viata... si asta iarna cand se ratacise prin zapada...
of...mi e asa dor de ea...
si tot legat de pisici... a aparut azi la mine un pisic...era pe acoperis. e salbatic rau, m a muscat de deget, abia l am dat jos, mananca, dar cum ziceam e salbatic...nu sta sa l prind sau sa pun mana pe el...
cred k e al vreunui vecin si s a ratacit, habar n am... o sa mai intreb in seara asta..daca nu il "recunoaste" nimeni o sa i las mancare, treptat o sa se adapteze el.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#62 2008-07-18 19:43:19

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

am avut gura poleita cand am zis ca exista un ghemotoc ce are nevoie de tine! iata-l!

Publicitate

loading...

#63 2008-07-18 20:45:39

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

da hjarta
dar e un pisic tare ciudat... e foaaarte miorlait, nu pot sa ma apropi de el si plus de asta pisicile mele nu il accepta...mai ales k mai am o pisicuta putin mai mare decat el si e crizata cand il vede...le am fat ma devreme o farfurie cu lapte nici nu vroiau sa stea cu el "la masa"
of..

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.