|
Nu esti logat.
Persifona help...cupa-2#20 2008-07-15 12:06:13
Re: Persifona help...cupapai faza e ca nici bine nu am putut sa o bag din cauza lor...am varat-o oleaca si apoi am impins de tub si normal ca nu s-a fixat bine si tzup a dat si pe langa N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #21 2008-07-15 15:13:31
Re: Persifona help...cupadespre ce vorbiti? ca nu ma prind deloc deloc Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #22 2008-07-15 15:15:28
Re: Persifona help...cupadespre cupa aia menstruala... Sa nu te astepti sa te salut! Offline #23 2008-07-15 16:55:24
Re: Persifona help...cupa
la problema ta cu unghiile sincer nu m-am gandit tubul ala sa nu-l bagi de tot. Dupa ce a intrat cupa de tot, mai impinge de tub un pic si apoi trage un pic in jos, asa s va aseza bine si nu va curge pe langa. Si tubul ala oricum il trag muschii in sus, asa ca data viitoare cand o scoti, impingi ca si cum ai face treaba aia murdara si o sa iasa tubuletu si tragi de ala. #24 2008-07-18 16:20:46
Re: Persifona help...cupapfuiiiii, acum am vazut, asa am patit si eu prima oara pina m-am prins. Smecheria e sa stai relaxata ca oricum iese singura, daca te panichezi e mai rau. Inainte sa o scoti nu uita sa apesi pe ea un pic pt depresurizare, eu am marit si gaurelele alea putin cu o scobitoare...scrie si in instructiuni ca alea trebuie sa fie curate. Ultima oara a fost editat de sorana76 (2008-07-18 16:26:40) Offline Publicitateloading...
#25 2008-07-19 09:46:17
Re: Persifona help...cupanu mai e pb..am folosit-o corect si sunt super multumita...am extras-o cu usurinta...problema era ca aveam unghiile foarte mari si de aia nu am putut sa o trag...acum e ok..ms de sfaturi N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|