homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa intrerup Karissa cu 8 zile mai devreme

#1 2008-07-18 20:42:34

tannya
New member
Inregistrat: 2007-08-08

vreau sa intrerup Karissa cu 8 zile mai devreme

buna! poate vi se pare cam prosteasca problema mea, dar chiar nu stiu dc fac bine si as avea nevoie de un sfat. peste o saptamana trebuie sa plec la mare, la un curs, si perioada coincide exact cu perioada lunii si ma gandeam ca daca nu as mai lua Karissa, as avea menstruatia mai devreme si apoi as putea merge linistita la mare. ce consecinte ar putea avea? mi-e frica sa nu ma dau peste cap de tot, si asa am avut destule probleme de la ele (candida). crezi, ca in afara de faptul ca se schimba perioadele ar mai aparea ceva? doctoressa ma ajuti cu un sfat, te rog!
multumesc mult de tot!

nu stiu dc ajuta la ceva: iau karissa de aproximativ 1 an.

#2 2008-07-18 22:14:40

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: vreau sa intrerup Karissa cu 8 zile mai devreme

sincer..eu zic mai bine sa iei alta folie in continuare decat sa o intrerupi pe asta..mai asteapta pareri

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2008-07-18 22:16:25

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

daca intrerupi folia inainte sa se termine vei produce dereglari clar ! mai bine uneste 2 folii fara pauza de 7 zile !

#4 2008-07-19 10:24:40

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Sau poti foarte bine sa mai iei pastile de pe o alta folie atatea zile cat stai la mare. Apoi faci pauza de sapte zile. Daca le intrerupi acum scade protectia si vei avea nevoie de protectie suplimentara pe perioada pauzei si apoi inca 7 zile, pana inghiti corect sapte pastilute.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2008-07-19 10:44:23

tannya
New member
Inregistrat: 2007-08-08

eu termin cu prima folie vinerea viitoare si duminica plec la mare si deci ar fi exact perioada aia.
sa incap a doua folie sambata, fara pauza, si sa iau din ea cat stau la mare si apoi fac pauza de 7 zile, normal?
si asta nu o sa produca dereglari?
sau nu o sa fie chiar asa de nasoale ca in primul caz?
si dc incep a doua folie si o iau pe toata, ar insemna sa nu mai am menstruatie luna aceasta? nu o sa fie cam, eu stiu, nu o sa produca consecinte?
ajutati-ma!
multumesc!

Publicitate

loading...

#6 2008-07-19 10:47:26

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Nu produce dereglari si asa mentii si protectia. Acum daca le intrerupi ai nevoie de protectie suplimentara, cum am zis si mai sus. Si nici situatia in care ai lua 2 folii consecutiv nu ar fi o problema.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.