homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum e?-2

#20 2008-07-18 22:38:55

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

Re: cum e?

rotfl
pai du-te tu acum , ca sa fii sigura. big_smile

si pe urma daca mai aduce vorba de asta sa-i zici cu o fata jignita: "offf, mai mama. iar n-ai incredere in mine? vrei sa-ti aduc alt certificat? ne facem naibii de ras, ca vad aia ca nu ai incredere in mine!!!" tummenupplol

Ultima oara a fost editat de bliss (2008-07-18 22:39:59)

#21 2008-07-18 22:41:31

freecriss_69
Full member
De la: dambovita
Inregistrat: 2008-03-19

bliss a scris:

rotfl
pai du-te tu acum , ca sa fii sigura. big_smile

asta intentionez sa fac... bine am vb si in seara asta cu prietenu si a zis ca pana la urma sa ma duca si dupa ce venim de la mare k asa cum am stat pana acum putem sa o mai facem inca p'atat de'acu incolo... oricum trebiue sa o conving intr'un fel poate asa o sa aiba incredere in mine

shining from heaven...

#22 2008-07-18 22:58:19

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

asa facea si mama.. da' ma dispera.. de cate ori ieseam cu el si venea la noi sa stea imi zicea sa nu ma culc cu el sa nu ma culc cu el.. pana am cedat nervos odata si i-am vorbit cum vad eu lucrurile si ca sunt niste kkturi toate legile astea nescrise dupa care se ghideaza ei.. si pana la urma m-a lasat sa stau in bucuresti cu el un an inainte de a ne casatori.. si acu ii scot okii cu asta..  e bine cred ca te duci sa ii dovedesti.. da' sa ii explici si cu calm cam care e treaba in ziua de azi .. ca nu mai traim pe vremea bunicii cand se flutura cersaful dupa nunta.. si ca a sta virgina pana te casatoresti nu genereaza numai lucruri bune. eh parintii astia..  bafta la convins mamica!

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#23 2008-07-18 23:07:24

freecriss_69
Full member
De la: dambovita
Inregistrat: 2008-03-19

ms puss

am mai incercat sa stau de vb cu ea ca s'au mai schimbat lucrurile, nu mai sunt ca pe vremea ei acu cateva luni cand am avut o discutie de genu despre o vecina, dar nicio sansa  :f?rbannad: ... oricum cu timpu o sa se lase mai moale... sper lol

shining from heaven...

#24 2008-07-19 08:44:38

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

eu nu ii inteleg pe parintii astia...cu ce ii incalzeste pe ei ca esti virgina atata timp tu stai acasa cuminte ai un prieten banuiesc ca de ceva vreme....de parca ei nu ar fi fost la varsta ta ...ai mei nu m-au intrebat niciodata nimic ...insa sunt cu prietenul meu de 2 ani si sunt si ei destul de maricei sa mai creada in basme lol...plus ca de curand m-am mutat cu el si mama mi-a zis doar atat :"sa nu va apucati sa faceti copii de acum " lol trebuie sa se bage ei in viata ta ca sa aiba si ei o ocupatie...offf

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

Publicitate

loading...

#25 2008-07-19 08:54:26

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

poi normal k ii incalzeste k fata lor e ink virgina smile asa sunt siguri k fata nu ramane insarcinata, k face alte prostii big_smile e probl ei lol
sa stii k io mi'am inceput viata sexuala cu 1 an in urma si am fost ft stresata pe tema sa nu raman insarcinata si dc io am fost un stres total iti dai seama k dc le ziceam parintilor ce am facut io lol ei se agitau si mai tare decat mine

#26 2008-07-19 09:49:38

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

da, asa e cum spune capcaun. in plus, isi fac griji si din cauza BTS si mai e o chestie: religia. in anumite cazuri, e si asta o cauza pt care parintii se opun...

#27 2008-07-19 12:01:53

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

creca cel mai tare se tem de ce zice lumea.. daca ramane fata insarcinata sau isi bate joc baiatul de ea se uita lumea urat ca nu si=au educat fata.. cel putin asa a fost in cazul meu.. ca daca raman ce fac.. da i-am zis-o eu .. b-(

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#28 2008-07-19 12:31:20

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

....oricum nici'unui parinte nu cred k'i convine sa'i vina fata acasa gravida si nemaritata, oricat de open mind ar fi ei tot se vor supara, depinde de fiecare acum cum isi manifesta supararea si ce solutii adopta

#29 2008-07-19 16:10:06

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

pai una e sa aiba viata sexuala si alta e sa ii vina gravida...in loc sa ii spuna sa se protejeze ea vrea certificat de virginitate? la asta m-am referit cand am spus ca ce ii incalzeste pe ei acel certificat...dar sunt constienta ca sunt multi "comunisti"dastia si imi pare tare rau pt copii lor sad

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#30 2008-07-20 17:55:34

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

mama unei colege i'a zis ca e prosta dak se marita virgina...deci no comment

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#31 2008-07-20 18:16:40

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

pai da, normal, nici noua nu ne-ar conveni sa ne vina acasa fata insarcinata. dar cum spunea cineva mai sus, mai bine o inveti cum sa se protejeze decat sa ii interzice, ca ea tot cum vrea face. faza cu "esti proasta daca te mariti virgina", la fel ca "trebuie sa te mariti virgina" mi se par extreme. nu cred ca parintii au dreptul de a decide lucrurile astea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.