|
Nu esti logat.
Vi s-a intamplat?#1 2008-07-19 14:02:14
vi s-a intamplat?nu stiu ce tot am dar am devenit cam nervoasa in ultimul timp de ex intr-o seara sapt asta am iesit cu iubi la o discoteca in oras...se deschide si in cursul saptamanii si in seara respectiva era lume cam putina....ma rog el a plecat sa ia ceva de baut si a intarziat cam 20 de min timp in care eu am ramas singura sa-l ast.s-a intors...l-am intrebat dc a stat atat ca am ramas singura si m-am simtit aiurea si am inceput sa ne certam din cauza motivului asta stupid :f?rbannad: eu incepusem cearta si i-am zis la un moment dat sa termine cu discutia asta si el tot continua si ridica si tonul...si nush c m-a apucat pe mine si i-am zis dintr-o data f tare : TACI!!! efectiv nu am gandit cand am facut asta pt ca erau si cativa prieteni p langa noi si chiar daca era muzica f tare s-a auzit si au inceput sa rada.imi venea sa plang apoi, nu mai puteam.si iubi mi-a zis : hai mai repede acasa! si am plecat...cand am ajuns la mine acasa am discutat si pana la urma ne-am impacat..dar nu mai vreau sa se repete c am facut ma simt si acum f prost si nu stiu c sa fac sa nu mai am sentimentul asta de vinovatie ca e atat de rau. s-a mai intamplat acum cateva luni sa reactionez asa la nervi in public parca eram isterica nici eu nu ma mai recunosteam voi cum faceti cand aveti nervi? cum reusiti sa va controlati in public ca trebuie neaparat sa imi indrept comportaentul in sensu asta Offline #2 2008-07-19 14:24:36
Re: vi s-a intamplat?mie nu imi place deloc sa ma cert in public..daca imi face ceva care ma deranjeaza, in general ii zic frumos sa ma lase in pace, sau ii fac observatie,...daca e ceva grav ii fac scandal acasa..imi public mi se pare tiganeala http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #3 2008-07-19 14:27:59
Re: vi s-a intamplat?pai da parerea asta o am si eu da nu stiu cum de nu m-am putut controla si ma simt asa prost acum.... Offline #4 2008-07-19 14:33:09Re: vi s-a intamplat?incearca sa nu actionezi sub impulsul momentului...daca vezi ca ridica tonul pur si simplu tu vb normal asa ca se va calma si el. Gandeste-te ca nimanui nu ii place sa se tipe la el in public, lucru mai ales valabil in cazul barbatilor. Ai grija sa nu-l pierzi de la o faza de asta! Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2008-07-19 14:35:32
Re: vi s-a intamplat?pai m-am gandit ff bine si el m-a rugat f mult sa ma controlez pt ca in primul rand imi fac rau singura cu nervii astia si nu vreau sa aiba consecinte asupra relatiei, Doamne fereste! Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-19 14:37:13Re: vi s-a intamplat?si eu ma aprind foarte repede...si ti-am zis cand imi vine sa incep sa zbier respir adanc si ii raspund pe un ton cat mai calm...deocamdata functioneaza Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2008-07-19 14:47:34
Re: vi s-a intamplat?ai dreptate wild..o sa ma gandesc mereu la asta si o sa incerc sa ma controlez ca e spre binele meu pana la urma Offline #8 2008-07-20 17:58:21
Re: vi s-a intamplat?cand incepe cearta ma controlez,vorbesc frumos,sunt calma...dar dak ma scoate din sarite si eu izbucnesc dar revin repede la starea de calmitate... Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #9 2008-07-20 18:04:17
Re: vi s-a intamplat?nu suport sa ma cert in public. rufele murdare se spala in familie,vb aia. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #10 2008-07-20 20:10:24
Re: vi s-a intamplat?eu la nervi nu prea tip,dar incep sa plang,nu pot sa ma abtin...desi as vrea... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #11 2008-07-20 20:31:13
Re: vi s-a intamplat?in public nu m-as certa cu iubitul meu nici in ruptul capului. Cum sa le dau satisfactie persoanelor care ne cunosc? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #12 2008-07-20 21:51:21
Re: vi s-a intamplat?cred k sunt putin off topic dar voiam sa spun k si eu am tipat azi d la nervi....dar nu la iuby ci la mama...aksa...dar chiar m-a scos din sarite...eu am chinui sa tin regim si sa ma abtin de la atatea care imi plac si ea ma bate la cap tot timpul k nu mananc una...k nu mananc alta...si azi de dimineata ma simteam si foarte slabita k sapt asta am mancat cam putin...si cand am mai auzit-o si pe ea m-au apucat nervii si nu am mai putut sa ma controlez...si am inceput sa si plang....evident k au urmat si replici de la ea de genu "degeaba ai facultate si esti educata din alte puncte de vedere dak nu-ti respecti parintii...k ea niciodata n-a ridicat tonul la mama ei..."...sper sa termine cu fazele astea cu mancatul k dupa ce k imi e greu...dak imi mai face si ea asa ma termina psihic... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #13 2008-07-20 22:44:34
Re: vi s-a intamplat?eu in public ma abtin fie ce o fi.. dar intre patru oki mi s-a intamplat de cateva ori sa tip, dar eram extrem de enervata si nu sunt genul de om care se enerveaza usor.. sau cel putin incerc sa ma calmez de fiecare data fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|