|
Nu esti logat.
Dupa prima luna de anticonceptionale....#1 2008-07-20 18:10:35
dupa prima luna de anticonceptionale....dupa prima luna de anticonceptionale m-am gandit sa nu mai iau! la cateva zile dupa ce m-am apucat de ele am facut o infectie la o masea si am luat antibiotice5 zile. am scos maseaua, nu au trecut doua saptamani si m-am infectat la alta masea, pe care am scos-o si acum iarasi iau antibiotice. acum sunt in pauza de anticonceptionale, si ma gandesc sa nu le mai incep, desi am luat numai o luna, pentru ca am luat luna asta atatea pastile.... ma doare stomacul de mor si ficatul, ma tem sa nu fac vreo candida de la toate pastilele astea, si calmante si tot ce am bagat in mine in plus pe perioada in care am luat anticonceptionalele am avut cateva zile in care am avut probleme cu respiratia, parca nu imi ajungea aerul si aveam transpiratii reci. Am citit o gramada de chestii nasoale despre ele si efectele adverse sunt , cel putin unele dintre ele, tragice. M-am gandit ca daca sansa sa imi faca rau este si de macar 1% nu merita sa imi fac rau cu mana mea...! Cum m-am protejat pana acum de sarcina timp de 3 ani si nu am patit nimic o pot face si in continuare, nu? de ce sa imi umplu corpul de hormoni si sa prostii si sa imi risc viata? plus inconfortul spottingului... cum sa iti curga sange non stop o luna???? asadar... unde vroiam sa ajung..... se intampla ceva daca am luat numai o luna anticonceptionale si acum nu le mai iau in continuare? mi se va regla organismul repede? sau o sa trag ideea asta prosteasca mai multe luni?:f?rbryllad: poate ca par old fashioned cu treaba asta si cu temerile mele.... dar asa simt! Offline #2 2008-07-20 18:12:11
Re: dupa prima luna de anticonceptionale....nu se intampla nimic...e alegerea ta daca le mai iei sau nu, dar ideea ar fi sa nu te razgandesti dupa 1 luna - 2 si sa incepi iar, ca atunci chiar iti dai organismul peste cap Offline #3 2008-07-20 19:11:52
Re: dupa prima luna de anticonceptionale....multumesc. nu ma mai razgandesc, le dau naiba! Offline #5 2008-07-20 19:14:01
Re: dupa prima luna de anticonceptionale....sper totusi ca 3 ani te-ai protejat cu prezervativ nu cu metoda calendarului sau coitul intrerupt VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-20 22:46:41
Re: dupa prima luna de anticonceptionale....dap, cu prezervativ... Offline #7 2008-07-21 08:19:45
Re: dupa prima luna de anticonceptionale....Candida daca o sa faci...vei face de la antibiotice Offline #8 2008-07-21 11:59:05
Re: dupa prima luna de anticonceptionale....da... imi e cam teama de asta, am luat cam 10 zile luna asta antibiotice, in doua reprize..... acum sunt la a 3-a zi din a doua, si sper sa treaca cele 5 zile cu bine, sa nu ma pricopsesc cu ceva... eu am mai luat antibiotice mai de mult, tot asa mai multe, ca am avut niste probleme, si nu am facut nimic, dar acum cine stie..... Offline #9 2008-07-21 12:00:41
Re: dupa prima luna de anticonceptionale....ia si un flucovim 150 ca sa previ Offline #10 2008-07-21 12:02:30
Re: dupa prima luna de anticonceptionale....si asta cum se ia? faza e ca simt ca imi crapa ficatul de cate tone de pastile am luat luna asta, eu care nici un paracetamol nu as fi luat!!! rau nu are cum sa imi faca nu? Offline #11 2008-07-21 12:13:37
Re: dupa prima luna de anticonceptionale....iei odata o singura pastila si gata...logic ca, ca orice med afecteaza ficatul...dar ai de ales... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-07-21 12:16:20
Re: dupa prima luna de anticonceptionale....ahaaa..... un singuraa... suna bine o sa merg la farmacie sa vad ce si cum. sarumana! Ultima oara a fost editat de Inapinguina (2008-07-21 12:17:08) Offline #13 2008-07-21 12:20:05
Re: dupa prima luna de anticonceptionale....happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|