|
Nu esti logat.
Probleme dupa contact sexual#1 2007-04-26 18:41:00
probleme dupa contact sexualdoctoressa, fetelor, explicati-mi si mie va rog urmatorul fenomen... Offline #2 2007-04-26 19:37:21
Re: probleme dupa contact sexualmai patesc si eu asa cand nu sunt suficient de axcitata poate contactul dureaza prea mult si te usuci tu intelegi? altceva nu stiu ce sa zic daca nu e cistita sau infectie urinara VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-04-27 16:15:38
Re: probleme dupa contact sexualun examen de urina poate elimina infectia urinara, toaleta genitala e bine sa fie cea corecta iar daca la aceste capitole nu sunt probleme atunci e exact asa cum spune ralucaelena: excitatia insuficienta e de vina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-04-27 17:57:26
Re: probleme dupa contact sexualEu am usturimi dupa contactul sexual daca dupa ce am avut orgasm,continui treaba... Dear Cupid,next time hit both ! Offline #5 2007-04-27 20:49:45
Re: probleme dupa contact sexualmultumesc fetelor, insa la nivel urinar nua m probleme, la toaleta proprie tin enorm, ba chiar exagerat uneori, iar de excitatie insuficienta nici nu se pune problema. exact asta m-a intrebat si doctorul meu la inceput, dar nu e nici unul din aceste aspecte. nu am avut niciodata nici una din problemele acestea si tocmai de asta nu-mi explic ceea ce se intampla... daca mai aveti idei... sunt chiar binevenite. oricum multumesc tare tare mult... Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-02 13:14:16
Re: probleme dupa contact sexualpai sa stii ca toaleta proprie exagerata poate fi o cauza si ea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-05-02 14:15:33
Re: probleme dupa contact sexual
cum adica? in ce sens? si eu tin foarte mult la igiena intima... There ain't no sunshine now that he's gone Offline #8 2007-05-02 22:14:59
Re: probleme dupa contact sexualin sensul in care spalarea excesiva inauntru poate duce la dezechilibrul florei vaginale, schimbarea ph-ului...si tot soiul de dereglari...este important sa te speli inauntru dupa fiecare contact sexual, iar daca nu ai contacte, o data pe saptamana e suficient spunea doctoressa mai demult....dar mai des, dupa cum ti-am spus, nu e bine deloc... Offline #9 2007-05-02 23:36:34
Re: probleme dupa contact sexualeu imi fc dush de 2 ori pe zi iar dupa contact imi fc dush, stau pe vine si imi contract muschii abdo k s iasa sperma, dar inauntru nu ma (decat incerc sa fc sa iasa sperma fara s bg apa inuntrul vaginului) spal, pt ca am auzit si aflat ca organsimul,vaginul in secial are propria igiena de curatat. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #10 2007-05-03 11:20:04
Re: probleme dupa contact sexualblue_elf e adevarat ca vaginul are propria igiena de curatat, insa sperma care ramane acolo (oricat incerci tu sa te chinui nu va iesi toata) deregleaza flora..de aici chinul cu candida..esti asa de mult pe forum si ne-a zis doctoressa atat de multe ori ca e bine sa ne spalam cu apa si degetelul Ultima oara a fost editat de Infinity (2007-05-03 11:21:02) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #11 2007-05-06 22:46:46
Re: probleme dupa contact sexualok, am priceput atunci. mersi frumos. am sa incerc si varianta cu spalatul mai rar pe dinauntru cand nu am contact sexual. e adevarat ca eu obisnuiesc sa ma spal pe dinauntru mai des decat o data pe saptamana. am sa iau in seama ce mi-ati spus. si da, pot confirma si eu ca sperma ramasa in vagin deregleaza flora. nu am patit-o, tocmai pt k mi-a spus medicul meu si am luat in seama. doar contractia muschiilor nu elimina decat o mica parte, dar ce ramane pe pereti nu poti scoate decat cu degetul, sau, daca nu prea des, cu irigatorul. Offline #12 2008-07-22 18:03:09
Re: probleme dupa contact sexualSalut, si eu am aceeasi problema ca tine, aandra, la fel si o prietena de a mea si m-am inregistrat special sa-ti raspund. Am facut prima data cistita acum 2 ani din cauza prea multor contacte sexuale in timp foarte scurt si de atunci nu mai scap de ea. Revine mereu. Imi trece cu antibiotice dar revine (si nici nu mai are legatura cu cantitatea). Nu imi apare dupa fiecare contact sexual, dar apare destul de des (cam o data la 1-2 luni). Ultima oara a fost editat de diana_p (2008-07-22 18:20:53) Offline #13 2008-07-22 20:45:22
Re: probleme dupa contact sexualPoate te ajuta cu ceva sa stii ca nu esti singura...si mie mi s-a intamplat la fel. O sa-ti treaca, in timp...Dar sa stii ca este intr-adevar cistita "clasica". Chestia asta cu cistita care se face de la frig este un mit , din cate stiu eu...Cistita se face de la microbii care isi gasesc drum spre vezica, antrenati de diverse activitati (de cele mai multe ori femeile fac primul episod de cistita dupa primul contact sexual). Si nici macar nu-i o chestie noua. Femeile au suferit de asta de cand lumea, sa nu crezi ca ai tu vreun ghinion fantastic... Bunica mi-a povestit cat a tras cu chestia asta...si pe vremea aia nu erau antibiotice, se faceau instilatii cu nu stiu ce substanta...groaznic!!! O idee ar fi sa iei preventiv urinal... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|