homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

METAPLAZIE SCUAMOASA DISPLAZICA

#1 2008-07-22 09:12:07

Simona Iordache
Membru
Inregistrat: 2008-07-21

METAPLAZIE SCUAMOASA DISPLAZICA

Buna ziua,
Tocmai m-am inregistrat pe forum.... deci sunt noua
Permiteti-mi sa ma prezint.
Ma numesc Simona, am 27 de ani, necasatorita, fara nici o sarcina la activ si fara vreo intrerupere de sarcina. Acum putin timp in urma am fost la un control ginecologic, iar d-na doctor mi-a spus ca s-ar putea sa am un fibrom. M-a trimis la Bucuresti la un domn doctor si acesta mi-a extras polipul si l-a trimis la analize. Rezultatul analizelor este: METAPLAZIE SCUAMOASA DISPLAZICA.
As vrea, daca se poate, sa imi traduceti si mie in termeni mai putin stiintifici si medicali, ce anume inseamna, (dar pe bune), pentru ca din ceea ce am citit de pe net nu prea am ainteles foarte bine.
Luna viitoare sunt programata pentru o noua analiza pentru ca trebuie refacuta.
Va multumesc frumos!
Cu stima,
Simona Iordache

#2 2008-07-22 14:13:45

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: METAPLAZIE SCUAMOASA DISPLAZICA

Raspuns de la Doctoressa:

metaplazie semnifica schimbarea de formadisplazia insa e o anomalie dobindita...intelegem deci ca acolo s-a produs o modificare de forma (a unui tip de tesut in alt tip de tesut)...fenomen pe parcursul caruia a aparut o anomalie...benigna(nepericuloasa) cel mai probabil insa cu potential malign(canceros) uneori...nu aui deci nimic grav probabil insa e bine sa ne asiguram si de aceea refacem analiza

#3 2008-07-22 15:42:57

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

incearca sa iei si niste tratamente naturiste, muguri de zmeur de ex, bun pt fibroame si sa faci acupunctura care e f buna

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#4 2008-07-23 10:59:31

Simona Iordache
Membru
Inregistrat: 2008-07-21

va multumesc frumos

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.