domna doctor,
in nici un caz nu am vrut sa va suparati...
dar nimeni nu este in locul meu si atata timp cat nici dvs nu sunteti, nu ma puteti intelege..chiar dc sunteti medic..
am trecut deja printr-o operati destul de complicata si tot mi s-au refacut chisturile..asta pt ca desi am fost la prof peltecu (poate ati auzit de dansul), nu a fost in stare sa-mi prescrie nimic dupa operatie..decat niste anticonceptionale care dupa ce le-am intrerupt m-am trezit ca mi s-au refacut chisturile (medicamentul care ar fi putut sa-mi creasca sansele de a nu se mai reface chisturile am inteles ca se numeste danazol..la noi nu se gaseste..dar nu ar fi fost o problema pt mine..poate a considerat ca nu imi permit, cu toate ca onorariul dansului a fost ridicat)
nu vreau sa fiu criticata pentru ca ma informez din mai multe surse..asta pt ca a doua oara nu mai vreau sa dau gres...imi cer scuze dc intrebarile mele v-au deranjat..
eu nu am facut decat sa citez ce scrie pe prospectul de la marvelon..alb pe negru ca agraveaza endometrioza..
dvs dc nu ati fi avut pregatire medicala si ati fi citit chiar nu v-ati fi pus intrebari...adica de ce as lua ceva care agraveaza ce am eu???
mi se pare normal sa va intreb...
pe prospect nu scrie nici unde ca subtiaza endometrul..deci nu aveau de unde sa stiu pana sa intreb...
va multumesc pentru consiliere..dupa cum ati spus mai sus, decizia imi apartine...
nu vreau decat sa scap odata pt totdeauna de chisturile astea endometriozice (cu toate ca tot ce am auzit despre ele este ca sunt sanse f mici sa scapi, poate doar temporar, apoi se refac)..de aceea pun atatea intrebari.