homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CAND POT INCEPE SA IAU ANTICONCEPTIONALE???

#1 2008-07-24 05:36:35

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

CAND POT INCEPE SA IAU ANTICONCEPTIONALE???

Buna pentru toata lumea...am si eu o nelamurire...tinand cont ca am o relatie stabila de 7 luni,ne-am hotarat sa renuntam la prezervative si sa iau pastile.Problema este ca nu stiu exact cand pot incepe sa le iau...exista o perioada exacta cand trebuie sa incepi sa le iei sau poti incepe oricand?Am auzit ceva de inceputul menstruatiei...este din prima zi cand iti vine...si tinand cont ca mie mi s-a terminat menstruatia acum 2 zile,mai pot incepe sa le iau luna asta???Si ce pastile imi recomandati?Exista vreo diferenta intre ele?Unele zvonuri spun ca ar cauza ingrasarea...este adevarat?Sorry ca am pus atatea intrebari...mersi mult.

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#2 2008-07-24 06:40:05

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Re: CAND POT INCEPE SA IAU ANTICONCEPTIONALE???

da exista multe diferente intre pastile si nu te apuca sa le iei de capul tau!fiecare organism are nevoie de o anumita doza de hormoni,nu mai pleca urechea la ce auzi..mergi frumusel la planning familial,sau la ginecolog sa`ti recomande niste pilule si le iei din prima zi a menstrei si esti protejata

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#3 2008-07-24 06:54:31

paulinne
Full member

ms mult...si as mai avea inca o intrebare:daca in penultima zi a menstruatiei am facut dragoste cu prietenul meu...si prezervativul s-a rupt,e o problema???Am realizat destul de repede...dar totusi mi-e frica...astept raspuns...

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#4 2008-07-24 07:12:15

ankuzza
Hero member

pai a ejaculat?calculeaza`ti si tu perioada fertila..nu esti chiar ferita daca esti pe ciclu

#5 2008-07-24 07:42:23

paulinne
Full member

pai nop...ca ne-am dat seama foarte repede...si el nu a ajuns sa ejaculeze..dar tot mi-e frica..

Publicitate

loading...

#6 2008-07-24 07:42:56

ankuzza
Hero member

atunci nu cred ca sunt probleme..

#7 2008-07-24 11:22:28

yoyomi
Sr. member
Inregistrat: 2007-03-03

dute la medic de planning sau la ginecolog sa iti recomande anticonceptionale si acolo o sa iti explice tot ce trebuie despre ele cum sa le ei si ce sa faci.
nu le lua de capul tau ca risti f mult

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.